Rabo-lid? Geef je stem aan ODC G Voetbal!

Mark van der Steen, 03-10-2017

Dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij voor de vierde keer dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen om een mooie financiële bijdrage te kunnen ontvangen. Daar waar de actie tot en met vorig jaar ‘Hart voor Elkaar’ heette, wijzigt de naam nu naar ‘Rabobank Clubkas Campagne’.  

Vorig jaar mocht onze afdeling G voetbal een mooi bedrag ontvangen om de vervoerskosten van en naar uitwedstrijden mee te financieren. Onze G voetballers moeten vaak wat verder reizen naar uitwedstrijden, hebben niet altijd ouders of andere familieleden om op terug te vallen en zijn soms gebaat bij aangepast vervoer. Hiervoor huurt ODC regelmatig een busje in.

Dit jaar is er maar liefst € 50.000 meer dan vorig jaar te verdelen. Hierdoor is het totale donatiebedrag voor het lokale verenigingsleven € 200.000! De ruim 20.000 leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen en bepalen daarmee hoe die € 200.000 over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Hoe meer stemmen u krijgt, des te hoger uw donatie wordt. De winnaar van 2017 ontving 846 stemmen en een donatie van € 3.635!

Iedereen die lid is van Rabobank Hart van de Meierij mag zijn/haar stem uitbrengen en ontvangt rond 15 november per post een een unieke code waarmee zij online kunnen stemmen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per club uitbrengen. Iedere stem is dus geld waard! Leden kunnen in de periode van 15 tot en met 30 november stemmen op hun favoriete clubs. Op maandag 11 december wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens de uitreikingsavond. De top 25 wordt hiervoor uitgenodigd. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een e-mail waarin staat welk bedrag ze gaan ontvangen en de volledige uitslag publiceren we uiteraard op onze website.

Wij willen elke ODC-er dan ook vragen van zijn/haar stemrecht gebruik te maken óf eerst alsnog lid te worden van de Rabobank. Dit kost verder niets! Voor meer informatie omtrent het lid worden èn het uitbrengen van je stem: www.rabobank.nl/hvdm

Dus steun onze afdeling G voetbal en breng tussen 15 en 30 november je stem uit! 

 

{*