Rabo Clubkas Campagne

Bestuur ODC, 04-10-2018

Een van onze trouwe sponsors Rabobank Hart van de Meijerij organiseert binnenkort voor de vijfde keer de Rabo Clubkas Campagne. Over alle deelnemende verenigingen en organisaties wordt maar liefst een bedrag van € 200.000 verdeeld. De 20.000 leden van Rabobank Hart van de Meijerij bepalen door te stemmen de verdeling van het geld. Ook ODC doet weer mee, en wel met onze Stichting G voetbal. Zoals bekend zijn wij erg blij met deze actieve groep mensen binnen onze club. Al tientallen jaren maken zij een onmisbaar deel uit van ODC. Bijvoorbeeld op het gebied van vervoer brengt dit echter wel wat extra kosten met zich mee. Geld dat we graag uitgeven als vereniging maar waarbij een steuntje in de rug natuurlijk altijd welkom is. Stem dus op ODC G Voetbal!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van Rabobank Hart van De Meierij ontvangen rond 15 november 2018 per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 15 tot en met donderdag 29 november brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging.

Let op: alleen leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen. Als iemand klant is, is deze niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 22 november lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website van Rabobank Hart van de Meijerij onder het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/hart-van-de-meierij/uw-lidmaatschap/

Wat kunnen clubleden doen om hun club te promoten?
Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Hart van De Meierij en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.

Hoe meer stemmen voor onze afdeling G voetbal hoe groter het bedrag! Vraag dus iedereen een of twee van hun 5 stemmen uit te brengen op ODC!

{*