ODC bedankt de Rabobank voor “sponsoring” speeltuintje

Bestuur ODC, 05-11-2018

ODC bedankt de Rabobank voor “sponsoring” speeltuintje op Sportpark Molenwijk.

Voor de verbouwing van de kleedkamers onder de tribune op Sportpark Molenwijk moest destijds de staantribune wijken om ervoor te zorgen dat het bouwverkeer er doorheen kon. Voor het zover was moest na het afbreken van de tribune er een puinbaan worden aangelegd om het bouwverkeer zonder problemen erover heen te laten rijden. Na de verbouwing was het idee snel geboren om op de opengevallen plek een speeltuintje voor de kleintjes te realiseren.

Voordat met de aanleg begonnen kon worden moest de puinbaan weer veranderd worden in een normale ondergrond waar het water goed doorheen kan. Het puin moest eruit en vervangen worden door zwarte grond. Daarna is de plek ingezaaid en moesten we geduld hebben voordat er een goede en sterke grasmat kwam te liggen.

De tussentijd werd goed benut door op diverse plekken speeltoestellen aan te schaffen, voorwerk te doen en ook niet onbelangrijk om er geld voor vrij te maken.  De kosten van een speeltuintje met alle voorbereidende werkzaamheden erbij waren dusdanig dat we aan de Rabobank gevraagd hebben of ze niet een deel wilde “sponsoren” middels een bijdrage uit het coöperatieve dividend dat jaarlijks door de Rabobank beschikbaar wordt gesteld voor verschillende projecten in hun werkgebied. Wij waren erg blij met de bijdrage van € 1.500,- die we mochten ontvangen voor ons project: “het speeltuintje”

Hiermee waren we er natuurlijk nog niet. Onder leiding van Wim Kanters en zijn mensen is er slim ingekocht en met een flinke dosis zelfwerkzaamheid is er een mooi en verantwoord speeltuintje gerealiseerd. Er staan 2 evenwichtsbalken, 3 duikelstokken, stapstenen, autobanden en een multi-speelhuis met glijbaan. Allemaal kwalitatief goede spullen die ook veilig in het gebruik zijn.

Inmiddels wordt er al volop gebruik van gemaakt en danken wij Rabobank Hart van De Meierij nogmaals hartelijk voor het mede mogelijk maken van ons speeltuintje op Sportpark Molenwijk.

 

ODC bedankt de Rabobank voor “sponsoring” speeltuintje


Aanvullende foto's

speeltuintje 4.JPG speeltuintje 2.JPG speeltuintje 3.JPG speeltuintje 1.JPG
{*