G-Force wint quizprijs voor ODC mini’s

Marc, 02-12-2018

Quizteam G-Force heeft tijdens De Bokselse Kwis een cheque ter waarde van 150 euro gewonnen voor de ODC-mini’s. Dat bleek vrijdagavond tijdens de massaal bezochte prijsuitreiking van de populaire dorpsquiz in ‘t Dommeltje.

G-Force deed voor de tweede keer mee aan De Bokselse Kwis. Vorig jaar werd gespeeld voor het G-voetbal van ODC, dit jaar zetten de 22 quizzers zich in voor de mini’s. Het team, strak geleid door een coördinator en samengesteld uit een binnen- en een buitenploeg - eindigde knap op de zevende plaats. In de gemeentehuisronde veroverde teamspeler Linda van de Wiel de eerste plaats. In de raadzaal beantwoordde Linda 19 van de 20 quizvragen goed. Ze troefde daarmee zes andere teams af, die op 18 punten bleven steken.

Met enkele teamgenoten beklom Linda het podium. Ze vertelde dat ze meteen een goed gevoel had over het verloop van de gemeentehuisronde. Die bestond uit twintig vragen over Boxtelse actualiteiten. ‘Werken voor Brabants Centrum is goed voor je Boxtelse ontwikkeling’, reageerde de winnares gevat.

MEISJESVOETBAL

Linda is in het dagelijks leven zelfstandig journalist en tekstschrijver en heeft haar eigen tekstbureau: Tekst door Linda. Ze is onder meer werkzaam voor nieuwsblad Brabants Centrum. De Boxtelse is al vele jaren actief bij ODC en traint momenteel de eerstejaars mini’s. Linda was ooit leider van F1 en stond aan de wieg van het meisjesvoetbal bij de tricolores. Ze was trainer en leider bij de meisjes en zat in het dagelijks bestuur van het G-voetbal.

De Bokselse Kwis bracht dit jaar bijna tachtig teams op de been, die allemaal speelden voor een zelfgekozen lokaal doel. De zesde editie wordt gehouden op zaterdag 2 november 2019. Benieuwd welke teams dan in actie komen voor ODC…

G-Force wint quizprijs voor ODC mini’s
{*