Obligatielening helemaal vol!

Stichting beheer ODC, 08-02-2019

EINDSTAND 8 FEBRUARI: Een maand na openstelling is de obligatielening helemaal vol getekend! 42 investeerders hebben één of meerdere obligaties van 500 of 1.000 euro gekocht. Zij ontvangen binnenkort een persoonlijke mail omtrent de verdere procedure. De obligaties worden rentedragend per 1-7-2019 en dienen dan dus ook op de rekening van Stichting Beheer ODC te zijn gestort. De werkzaamheden zijn inmiddels al aanbesteed en begonnen. Na het seizoen zal de verbouwing worden afgerond!

TUSSENSTAND 31 JANUARI: Vandaag hebben we de mijlpaal van € 50.000 bereikt! Nog € 10.000 te gaan. Schrijf je snel in!

TUSSENSTAND 26 JANUARI: Op dit moment is 2/3 deel van de obligaties verkocht! 40.000 euro dus. Wie helpt nog mee voor de laatste 20.000? Schrijf je snel in!

TUSSENSTAND 10 JANUARI: Na ruim een week is al 40% van de obligaties verkocht!

In de ALV van 26 oktober j.l. is het voorstel aangenomen de noodunits naast kantine De Boemerang op Sportpark Molenwijk te slopen en hier twee nieuwe kleedlokalen en dames- en herentoiletten te realiseren. Tevens wordt de kantine voorzien van een terras en schuifpui. De totale investering bedraagt € 90.000 waarvan ODC uit eigen middelen € 30.000 kan betalen. Voor het restant biedt de Stichting Beheer ODC (eigenaar van de accommodaties) leden, supporters, sponsors van ODC en andere Boxtelaren de gelegenheid dit project mede te financieren. Dus wil je ODC helpen èn een rendement realiseren van 3% (10 keer meer dan de reguliere spaarrekening momenteel biedt!), schrijf je dan snel in. Dat kan vanaf 1 januari via bijgevoegd intekenformulier. Vanaf € 500 kun je al mee doen!

Intekening op volgorde van binnenkomst.

Op de nieuwjaarsreceptie van ODC op zondag 6 januari zullen wij als bestuur van de Stichting ook zorgen voor enkele papieren exemplaren van de brochure, het reglement en het intekenformulier en kunnen wij eventuele vragen beantwoorden.

Eventuele vragen kunt u ook per mail stellen aan het bestuur van de Stichting: stichting@odcvoetbal.nl

Artikel 53 vrijstelling >>

Intekenblad obligaties >>

Reglement obligaties >>

Brochure obligaties >>

 

Het bestuur van Stichting Beheer ODC,

Mark van der Steen, voorzitter
Kees Bekers, secretaris
Harold van der Velden, penningmeester

{*