Inschrijving Ducky Day 2019 geopend

Organisatie Ducky Day, 01-06-2019

Ducky Day 2019 komt eraan.

 

Op 22 juni is het weer zover....Ducky Day!!!! De allerleukste dag voor de jeugd van ODC. Zit je bij de mini’s of in een team van 08 tot en met 013 doe dan mee.

Hoe leuk is het om weer van de buikschuifbaan te glijden, met je teamgenoten een levend tafelvoetbalspel te spelen of te kijken wie er het snelst van de stormbaan af komt.  

Aarzel niet langer en schrijf je meteen in met de onderstaande link ( betaling moet voor 2 juni binnen zijn. De kosten voor deze onvergetelijke dag bedragen €5,- per kind. Let op! de inschrijving is pas geldig zodra je het bedrag hebt overgemaakt op de rekening van NL93RABO0128737654 van GGLMM van den Berk EO o.v.v. naam kind en team.

klik hier voor het formulier >>>

Zorg dat je een handdoek meeneemt en bij zonnig weer goed ingesmeerd bent...  

Feestje is gegarandeerd. Tot de 22e juni!!!

 

Organisatie Ducky Day.

 

Opmerking: naar alle spelers en leiders van de JO8 tm JO13 teams is er een mail verstuurd met bovenstaande info. Mocht je geen mail ontvangen hebben dan staat er een verkeerd mailadres geregistreerd in Sportlink.

Geef ons dan even het juiste adres door zodat je voortaan alle info ontvangt die wij per mail versturen. Alvast bedankt voor jullie reactie.

 

{*