Verlenging sponsorschap tijdens Ducky Dag

Sponsorcommissie, 24-06-2019

Verlenging van sponsorschap tijdens zonovergoten Duckydag

Zaterdag 22 juni was het groot feest bij ODC in Boxtel. De mini's, F-, E- en D-pupillen konden zich uitleven op een opblaasbare stormbaan en glijden van de buikschuifbanen. Uiteraard werd er ook gevoetbald. Per leeftijdscategorie werden mini-toernooien afgewerkt. Dat op zich was al een feest, maar ook mascotte Ducky vierde deze dag zijn elfde verjaardag. Tijdens deze jaarlijks terugkerende sportdag voor de jongste leden van ODC werd ook stilgestaan bij de sponsorsamenwerking van ODC met Rabobank Hart van De Meierij.

Directeur Particulieren Bas Doorn en ODC-voorzitter Walter van der Linden ondertekenen een verlenging van hun driejarig sponsorschap. Daarnaast is ODC een van de deelnemers van de Rabo Verenigingsondersteuning. Een ondersteuningsvorm niet in klinkende munt maar in kennis. ODC onderzoekt samen met Rabobank en specialisten van NOC*NSF op welke wijze ze het sportcomplex het beste kunnen verduurzamen.

Mascotte Ducky kwam natuurlijk ook even persoonlijk langs op zijn verjaardag om alle winnaars hun prijs te overhandigen.

Verlenging sponsorschap tijdens Ducky Dag
{*