Einde seizoen

Walter van der Linden, 02-07-2019

Beste ODC- ers,

 

Met een fantastische Ducky Day voor de jeugd op sportpark Molenwijk en een prachtig 5X5 toernooi met twee mooie feestavonden op het Neie Heyke hebben we het seizoen 2018-2019 afgesloten.

De netten zijn even uit de doelen, de sproei installatie is uitgerold, de biertap even verzegeld en de sporttassen thuis even in de rekken. Rust……!

Het is een mooi en voor sommige teams een lang seizoen geweest waarin we diverse sportieve successen hebben kunnen vieren, met als klap op de vuurpijl de promotie van ons tweede senioren team naar de hoofdklasse en bovenal de promotie van JO onder 17-1 naar de landelijke 4e divisie !!

Maar ook hebben we een start gemaakt, mede door de financiële inbreng van vele leden, met de renovatie van de kleedkamers op sportpark Molenwijk. Zowaar ook een prachtig succes, waarbij het er naar uitziet dat we voor aanvang van het nieuwe seizoen de bouw op kunnen leveren. We liggen op schema!

Voor mij als voorzitter zitten de eerste negen maanden erop. Vol trots zie ik maandelijks, wekelijks en dagelijks de betrokkenheid van vele leden, vrijwilligers en supporters, maar vooral de passie waarmee zij met hun hobby bezig zijn.

Ik wil iedereen danken voor de inzet tijdens het afgelopen seizoen voor ons mooie ODC , op welke manier dan ook en iedereen een welverdiende zomervakantie toewensen.

“Wij allen met elkaar één ODC”.

Walter van der Linden

{*