ODC zoekt trainer voor ODC 2

Niels van Hal en Henri van den Biggelaar hebben bij de TC aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen als trainers van ODC 2. Dit betekent dat deze functie met ingang van het seizoen 2021/2022 vrij komt. De TC is daarom op zoek naar een nieuwe trainer voor ODC 2. Het Tweede komt uit in de Reserve Hoofdklasse en is een gevarieerde groep die bestaat uit een brede basis van spelers tussen 21 en 27 jaar met wisselende ervaring, aangevuld met enkele jonge spelers uit de Jo19 jeugd.

Met ODC 2 willen wij de overgang van onze Jo19-1 naar het seniorenvoetbal vergemakkelijken. Daarnaast willen wij spelers van ODC 1 die terugkeren van een blessure de kans geven om via ODC 2 wedstrijdritme op te doen. Tenslotte willen wij dat spelers uit het Tweede, in geval van blessures en schorsingen bij ODC 1, inzetbaar zijn voor het eerste om op enig moment de definitieve stap te kunnen maken.

Wij zoeken een trainer die zelf – bij voorkeur prestatiegericht – heeft gevoetbald. Trainerservaring bij de (oudere) jeugd is een pré. Het belangrijkste is dat je er klaar voor bent om trainer van een selectieteam te worden. ODC 2 traint op dinsdag- en donderdagavond, gelijk met ODC 1, en speelt haar wedstrijden op zondag.

Mocht jij geïnteresseerd zijn, dan zien wij jouw schriftelijke motivering en CV graag uiterlijk 24 februari aanstaande tegemoet. Je kunt deze sturen naar arjanvanbokhoven@hetnet.nl. Mocht je vragen over de vacature hebben dan kun je contact opnemen met Arjan van Bokhoven op telefoonnummer 06-27030521.
Auteur: Arjan van Bokhoven