Carnaval eist zijn tol

Monique, 09-03-2019

Boxtel, 9 maart 2019.

 

ODC jo11-3  - Willem 2 jo11-1

 

Carnaval achter de rug. Voor sommige nog niet helemaal zij genieten nog van de vakantie. Bij andere heeft de carnaval zijn tol geeist. De selectie is verre van compleet. Gelukkig kunnen we rekenen op aardig wat hulptroepen. Fin, Tom en Nathan vullen de selectie aan. Zo wordt de afwezigheid van Noud, Jasper, Caelen en Lotte toch opgevuld. Laatst genoemde is echter wel meegekomen  om aan te moedigen.

 

Dus 8.30 aftrap, met ODC in het blauw. Dee eerste kansen zijn zeker voor ODC. Yasser passt op Aymen, maar telt nog niet. Ook als Nathan zich mooi vrij speelt, gaat deze nog niet richting goal. Als vervolgens Yasser de bal voor wil geven is er niemand te zien. Dus scoren blijft nog uit. Dan breekt de Tilburgse ploeg uit, maar Kjell redt beheerst. Ook de corner doet geen kwaad. Als Fin de bal mooi aan Niels meegeeft gaan we weer richting goal, de bal krijgt alleen net iets te veel vaart van Niels. Als er opnieuw mooi wordt opgebouwd vanuit achter gaat het erop lijken. Milan vindt Niels die geeft de bal in de hoek aan Aymen, die zet voor, door de benen van de tegenstander, maar geen goal. Dan Niels (van net 11 jaar) van afstand, bam 1-0. (maar ja die jongen is wel 15of 16, althans zo denken de toeschouwers van de tegenstander). Als Tilburg dan ook wil gaan scoren maakt Milan het ze moeilijk langs de lijn. Time-out.

Meteen na de time-out is daar de prachtig genomen corner van Fin, Niels moet er even voor bukken maar weet deze behendig in te koppen, 2-0. Als Willem 2 opnieuw gevaarlijk wordt redt Kjell goed.  Dan Niels op stoom voor zijn hattrick, maar die gaat net naast. Dan vanuit bijna onmogelijke hoek weet Aymen zich vrij te spelen en de bal klaar te leggen voor Yasser, die tikt de 3-0 binnen. Maar daar waar wij goals maken blijft willem 2 niet achter. De ruststand komt op 3-1.

 

Willem 2 begint de tweede helft fel. Gelukkig staat Fin zijn mannetje en is Kjell oplettend. Ook Tom werkt hard. Mooi hoe hij de bal meters lang de lijn meeneemt om uiteindelijk te willen voorzetten. Jammer genoeg lukt dit net niet. Dan vanuit de hoek is daar ineens de 3-2.  Dan is het toch vooral de ploeg uit Tilburg die domineert. Zij eisen de bal op daar waar mogelijk en gaan geen duel uit de weg. Terwijl ODC juist een stap terug lijkt te doen. Tessa mist even de rust aan de bal, maar Tom assisteert en voorkomt daarmee een kans. Ook onze kans net voor de time-out telt niet.

Dan volgen er wat mooie kansen achter elkaar. Niels alleen op de keeper, schitterende redding. Yasser dan in de rebound, ook niet. En als Niels opnieuw aanhaalt gaat deze op de paal. Corner van Milan dan……Yasser schiet….over. Als onze kansen niet benut worden kan je erop wachten dat dit bij de tegenstander wel gebeurt. Dus is de eindstand 3-3.

Hopen dat we de volgende wedstrijd de kansen wel mogen maken. Deze spelen we uit tegen VCB in Biezenmortel.

 

Rest ons nog een groot dankjewel voor Fin, Nathan en Tom! Bedankt voor jullie inzet.

{*