Goaltjes in de zooltjes

Monique, 06-10-2018

Boxtel, 6 oktober 2018

 

ODC jo11-3  - Taxandria jo11-3

 

Goaltjes in de zooltjes

 

Ook vandaag helaas geen complete selectie. Een last minute afmelding zorgt ervoor dat Yasser ontbreekt. Maar Lotte gaat het vandaag weer proberen.

 

De intrap van Milan komt al mooi voor de goal, maar de bal gaat in de drukte verloren. Gelukkig weet Tessa ook keurig rust te bewaren en stapt tot 2x precies op het goede moment in. Dan weer ODC, bam, 1-0 Caelen! Als Taxabdria de aanval opzoekt, stopt Milan deze behendig. Dan Kjell aan de bal, mooi ingerdribbeld. Helaas neemt Taxandria over, maar Noud redt heel mooi. De aanval van Niels en Jasper wordt helaas ook geblokt. Dan weet Jasper zich behendig vrij te spelen. Taxandria is dan degene die de aanval blokt, maar Jasper werkt kei hard door en verdient een intrap. Milan trapt in, op Tessa, die ziet Niels vrijstaan, met een schitterende 2-0 als resultaat.

Na de time-out wordt er hard gewerkt. Ayman en Milan laten mooi voetbal zien. Ook de intrap van Kjell mag er zeker zijn. Dan mag Lotte net voor de rust de 3-0 noteren.

 

Ook de 4-0 volgt snel. Ayman speelt zich mooi vrij langs de lijn. Hij geeft de bal precies op maat mee aan Jasper. Die levert hem op zijn beurt netjes af bij Lotte, 4-0. Als Caelen vervolgens op volle snelheid zich door de verdediging heen werkt blokt de keeper helaas. De corners lopen nog niet zo goed als voorgaande seizoenen,maar dit zal vast nog beter worden. Hoewel de kansen echt voor ODC zijn, Niels van afstand, gevolgd door een kans van zowel Lotte als Jasper, is het Taxandria die scoort, 4-1.

De eerst corner na de time-out is voor ODC. Tessa probeert, ziet Caelen vrij, prachtige kans, maar weer die keeper. Als Taxandria dan de aanval opzoekt treffen ze Niels. Dus opnieuw ODC aan de corner. Milan dribbelt in, ziet Tessa helemaal vrij, zij passt op Ayman, die scoort…..bijna.  Net als Caelen opnieuw op snelheid, ook bijna.  Dan Boem, 5-1, Milan. Nog 2 prachtige kansen van Jasper volgen, maar veranderen de eindstand helaas niet.

 

Nog een speciaal dankjewel voor Marc, de scheidsrechter van vandaag. Het is tenslotte maar 1 keer per jaar dag van de scheidsrechter.

{*