Kansloos verloren

Molly, 14-04-2018

Kansloos verloren

De wedstrijd van zaterdag 14 april is uit tegen Sint Michielsgestel. Zonder Timme en Inge vandaag. Gelukkig wel met Pleun die na een week kamp nauwelijks energie en helemaal geen stem meer heeft!
Heel eventjes denkt ODC dat ze vandaag een kans maken, want de tegenstander heeft helemaal geen wissels. Dat duurt niet lang, want na amper 2 minuten staan we al met 1-0 achter. Niet verrassend want Sint Michielsgestel wint voorlopig alle wedstrijden met overtuiging. Vol zelfvertrouwen laten de geel-zwarten Tira, Sawan en Kris hun aanval opbouwen, maar alle schoten op doel worden doorzien. Of vaak wordt de bal daarvoor al handig veroverd om vervolgens middels knap positie-spelen een tegenaanval op te zetten. ODC-verdedigers Jelte, Pleun en Jamaleddin zijn totaal niet opgewassen tegen zoveel techniek en worden kansloos uitgespeeld. Goed keeperswerk van Loek en pech bij het afronden bepalen de ruststand op slechts 4-0. Aangeslagen wachten de tricolores tot de bak met fruit zelf uit de kleedkamer komt gewandeld. Nog niet zozeer de achterstand als wel het optreden van de gestelse scheidsrechter maakten indruk. Groter contrast met onze rustige, vriendelijke coach en vrolijke, jeugdige trainers kan er bijna niet zijn. "Doe effe normaal" had Mourad vol verbazing tegen hem gezegd, maar dat verergerde zijn strenge aanpak en bulderende stem juist.

In de tweede helft halen Kris, Sawan en Tira al hun aanvalskunsten uit kast, daarbij nu ook assistentie van Mourad en Pleun. Maar er wil maar geen Boxtels doelpunt vallen. De aanvalstrein van Sint Michielsgestel dendert ondertussen gewoon door. Vijf minuten voor het eindsignaal valt eindelijk een doelpunt aan de kant van ODC. Na mooi combineren door Sawan en Kris schiet Sawan eindelijk raak: 8-1. De Boxtelse eer is gered. Dat wordt wel meteen afgestraft met twee snelle doelpunten tegen. Eindstand 10-1.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Wodan, fris en fruitig om 8.30 uur op Sportpark Wagenaars.

{*