Net naast

Monique, 18-05-2019

ODC jo11-3  - Zigo jo11-3

 

Net naast.

 

De laatste thuiswedstrijd is het vandaag. Met de aftrap om half 9, en de stralende zon is ODC er klaar voor. Zouden er vandaag 3 punten te pakken zijn? Met enige wijzigingen in de opstelling is het Niels die meteen in de verdediging aan da bak mag. Maar zijn onderschepping, mag er net als die van Tessa, zeker zijn. De corner van Jasper treft helaas nog geen doel, maar gelukkig weet Zigo ook nog niet te scoren. Dan Jasper van afstand, schiet…..net naast. Als Caelen vervolgens Jasper vrij ziet staan onstaat er opniuew een kans. Maar dit had Zigo voorzien. Dan is daar Noud, vandaag vanuit het middenveld, met een schitterende kans. De eerste goal is echter voor Niels, snoeihard van afstand, 1-0. Als dan onze corner meteen door Zigo wordt overgenomen, en zij een corner krijgen is het helaas alweer gelijk, 1-1. Maar ODC is fel. Caelen schiet…..op de lat. Lotte dan richting de goal, keeper stopt. Gelukkig weet Kjell door goed uitkomen te voorkomen dat we met een achterstand te time-out ingaan.

ODC weer aan zet. Caelen haalt aan….net naast. Milan dan samen met Noud. Mooie opgebouwd gaan ze richting het doel, Noud tikt zijn tegenstander behendig vooorbij en schiet……net naast. Milan dan van afstand in de kruising, keeper tikt net weg. Als zigo dan de aanval opzoekt, gaat deze gelukkig op de paal. En Kjell kan de bal met zijn vuisten goed weg slaan, dan is daar in de rebound toch de 1-2. Als Caelens duel op de grond eindigt, neemt Yasser dit behendig over, en schiet, maar treft de keeper. Dan via de rechterkant. Aymen op snelheid goed langszij, met een prachtige voorzet. Maar de Zigo verdediging is sterk. Lotte mag nog net voor rust aantreden voor wat corners, maar zonder resultaat.

 

Meteen na rust valt de 1-3. Maar ODC geeft niet op. Lotte schiet, net die keeper. Noud dan met zijn schitterende pass op Jasper. Jasper schiet keurig de 2-3 binnen. Caelen nog richting goal, maar de gelijkmaker zit er niet in, jammer. Zou wel lekker zijn net voor de time-out.

De aanval wordt wel opgezocht, mar het lukt net niet allemaal. De voorzet van Niels valt niet goed. Corners gaan gewoon achter. Gelukkig wordt achterin goed gewerkt. Yasser bewaart de rust en kan de bal zo weer goed mee naar voren geven. Aymen is goed aan het opbouwen langs de zijlijn.  Hij krijgt de bal mooi mee, en passt keurig op Lotte. Weer die keeper. Aymen zelf van afstand dan, net niet. De knal van Niels, net op de lat. Als dan Milan de bal intrapt en de bal voor Tessa’s voeten belandt haalt ze aan. En toch weer net naast.

 

Dit lijkt het seizoen van net niet te worden. Steeds net een goal te kort. Maar het blijft goed om te zien dat de inzet er is. Met nog 1 wedsrtijd te gaan hopen we het seizoen winnend te kunnen afsluiten. We spelen volgende week uit tegen Nieuwkuijk.

{*