Volgende keer beter

Bernadette, 08-10-2017

Met een voltallig team begonnen de jongens van Odc j09-1 aan de wedstrijd bij Wilhelmina boys in Best. Wetende dat hun 2 teamgenoten, Wassim en Jelt, uitgenodigd zijn mee te trainen bij Fc Den Bosch, begon het team gedreven.
Wilhelmina boys gaf de jongens van Odc weinig ruimte tot eigen spel te komen. Al snel werd balverlies met een afstandstreffer beantwoord. Odc merkte de fysieke aanwezigheid van de tegenpartij, maar bleef ook zelf vechten voor de bal en doelpunten. Helaas wist Wilhelmina boys opnieuw kort na veroveren van de bal met snelle acties te scoren. 2-0. Jurgen liet een aantal keren zien dat ze hem niet zomaar voorbij kwamen. Helaas voor odc was het hoge afstandsschot van meerdere tegenspelers zeer gevaarlijk. De verdediging van Odc werkte hard, maar vanaf midden van het veld werd toch opnieuw gescoord. 3-0.
Ook Wassim en Luca lieten hun kwaliteiten van afstand zien, hard genoeg maar helaas zonder resultaat.
Met vlagen lieten de Boxtelse jongens zien hoe zij als team echt voor gevaar kunnen zorgen. Hoewel het ook moeilijk was door te blijven zetten. Snel samenspel tussen Wassim en Jelt, of later met Mats kwam bij de keeper van Best of naast het doel uit.
Na rust zien we de resultaten van de training terug in de wijze waarop Thijs de tegenpartij passeert en van de bal houdt. Luca blijft hard werken en blokt diverse aanvallen. Met scherp verdedigingswerk van Jurgen blijkt de tegenpartij toch te sterk. Al snel lopen ze verder uit naar 5-0.
Met mooie krul weet Jelt het doel van de tegenpartij te raken. 5-1! Ondanks veel balbezit, gepaste aanwijzingen vanuit coaches en hard werken zit de benodigde finesse er niet in vandaag. De snelle spelhervattingen van tegenpartij zijn vaak hoog, hard en doeltreffend. 8-1.
Mats onderschept de bal, welke mooi wordt uitgespeeld 8-2! Het publiek ziet een fysiek sterkere tegenpartij, die met afstandsschot en snelle hervatting winst binnen haalt. Jurgen haalt ze letterlijk van de lijn, maar word schijnbaar eenvoudig hoog gepasseerd.
Met mooi samenspel wat volgt van Thijs, Siem en Wassim wordt helaas het volgende doelpunt niet bereikt.
Wilhelmina boys sluiten met 11-2 winst af. Volgende keer beter!

{*