Winst in spannende derby

Arien, 07-04-2018

Winst in spannende derby!​

 

Na de toernooiwinst in Asten op Eerste Paasdag was het op deze lentemorgen tijd voor de derby tegen de leeftijdgenoten van BOC. Doordat spelers en ouders geen onbekenden zijn voor elkaar en de meeste voetballers bij elkaar in de klas zitten, zorgde deze onvervalste El Classico voor wat extra wedstrijdspanning.

ODC start goed en opent via Jelt de score. BOC reageert snel met de gelijkmaker door Raoul, een van de betere spelers van de Munselploeg. Het spel golft op en neer maar het mag gezegd worden dat ODC het betere van het spel laat zien. Door goals van Mats, Jelt en Wassim loopt ODC uit naar een 5-2 voorsprong, nadat BOC brutaal de leiding nam.

Na rust is het Siem die de wedstrijd ogenschijnlijk in het slot gooit door de 6-2 aan te tekenen. Maar een derby is en blijft bijzonder en maakt ook bij BOC extra krachten los. De rood-witten komen sterk terug in een mindere fase van ODC, waardoor het zomaar 6-5 wordt.

De coaches van ODC lezen de wedstrijd goed en grijpen in. ODC zet aan en door goals van Mats, Wassim en Siem gaan de Tricolores aan de haal met een 9-5 overwinning! De ongeslagen status blijft behouden door o.a. sterk keepen van Jurgen, meedogenloos verdedigen van Thijs en het "neerzetten" van het team door Luca.

Als het team zo nadrukkelijk elkaars kwaliteiten blijft benutten kan het weleens een hele mooie zomer gaan worden......Foto'(s)

IMG_20180407_090258.jpg
{*