5 tegen 5: Ballenjongens of meisjes gezocht

Beste ODC-jeugd,

Op zaterdag 15 juni 2025 staat het jaarlijkse ODC 5 tegen 5 toernooi voor de 12e keer op het programma. Een prachtig toernooi waar op het Sportpark Wagenaars door 50 heren- en 20 damesteams de gehele dag wordt gestreden om de winst.

Om de wedstrijden in goede banen te leiden, is het belangrijk dat op ieder veldje minimaal één of twee ballenjongens (of meisjes) aanwezig zijn. De ballenjongens en meisjes zorgen ervoor dat de wedstrijden zo min mogelijk stil komen te liggen, zodat er constant gevoetbald kan worden. Dit gaat al een aantal jaren erg goed op deze manier. Ook de ballenjongens en meisjes hebben het altijd goed naar hun zin tijdens het toernooi.

Voor het toernooi op 15 juni. zijn we op zoek naar een groep enthousiaste ballenjongens en meisjes. Iedere ballenjongen en/of meisje wordt in de ochtendploeg (± 08:30 - 13:30) of in de middagploeg (± 13:30- 18:30) ingedeeld of voor de echte liefhebbers de hele dag. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt worden de ballenjongens begeleid en aangestuurd.

Willen jij en je voetbalmaatje(s) ons helpen om het toernooi wederom tot een succes te brengen? Meld je dan tot uiterlijk 25 mei aan via een mailtje naar feestweekend@odcvoetbal.nl of via deze link https://forms.gle/gfRUvUzsX7tzYnVp9

Of scan deze QR code

5 tegen 5 ballenjongen


Als je mailt vermeld dan minimaal de volgende gegevens:

- Naam ballenjongen/meisje

- Adres + Postcode

- Telefoonnummer

- Kledingmaat

- Voorkeur ochtend- /middagploeg/hele dag

Als er vragen zijn kunnen deze per mail of telefonisch/WhatsApp gesteld worden.

Telefonisch: 06-10797887 (Jens van den Biggelaar)

Email: feestweekend@odcvoetbal.nl

We hopen er met zijn allen weer een mooie dag van te maken.

Met sportieve groet,

Organisatie ODC 5 tegen 5 toernooi

PS. Er is een leuke verrassing voor alle ballenjongens die hun best hebben gedaan!




Auteur: Organisatie ODC 5 tegen 5 toernooi