Afronding grote clubactie

Vrijdag 9 december 2022,

Deze week vond de afronding plaats van de Grote Clubactie 2022. Het was een groot succes! Dit jaar hebben de ODC lotenverkopers maar liefst 2.120 loten verkocht met een opbrengst van ruim €5.000.

Op woensdagavond 7 december heeft Jeroen, onze jeugdvoorzitter, de teamprijzen uitgereikt aan de 10 teams die de meeste loten hebben verkocht. Ook zijn aan de teamleiders de enveloppen per lotenverkoper uitgedeeld. Elke lotenverkoper krijgt namelijk €0,50 per verkocht lot!

Voor aanvang of na afloop van de trainingen van de teams op sportpark Molenwijk en Essche Heike sprak Jeroen alle kids toe die zich hadden verzameld voor de kantines. Hij bedankte hen allemaal voor alle loten die zij hebben verkocht dit jaar. Daar hebben we ODC super mee geholpen!

Maar er kan er maar 1 de echte winnaar zijn... het team dat dit jaar de meeste loten heeft verkocht is het team van jongens Onder 10-1. Zij hebben in totaal 191 loten verkocht! Dit team heeft onder luid applaus de hoofdprijs van maar liefst €100 ontvangen en gaat hiermee een leuke teamactiviteit organiseren. Ook met de 9 andere teamprijzen worden vast veel leuke teamactiviteiten bedacht!

Hiermee sluiten we de Grote Clubactie af voor dit jaar. Allemaal super bedankt voor de verkoop van de loten. Op naar volgend jaar!



Groteclub01 Groteclub01c Groteclub01b Groteclub01a

Auteur: Ingeborg