Ballenjongens & meisjes gezocht voor ODC 5 tegen 5 toernooi!

Onze jeugd zorgt voor vreugd!


Op zaterdag 18 juni 2022 staat het jaarlijkse ODC 5 tegen 5 toernooi voor de tiende (!) keer op het programma. Een prachtig toernooi waar op het Sportpark Wagenaars door 50 heren- en 20 damesteams de gehele dag wordt gestreden om de winst.

Om de wedstrijden in goede banen te leiden, is het belangrijk dat op ieder veldje minimaal één of twee ballenjongens of meisjes aanwezig zijn. De ballenjongens/meisjes zorgen ervoor dat de wedstrijden zo min mogelijk stil komen te liggen, zodat er constant gevoetbald kan worden. Maximaal spelplezier voor de spelers, maar ook de ballenjongens hebben het altijd goed naar hun zin.

Voor het toernooi op 18 juni a.s. zijn we op zoek naar een groep enthousiaste ballenjongens/meisjes. Iedere ballenjongen/meisje wordt in de ochtendploeg (± 08:30 - 13:30) of in de middagploeg (± 13:30- 18:30) ingedeeld. Voor de échte enthousiastelingen, is ook het gehele toernooi een optie.

Aanmelden kan via onderstaande link

Inschrijven ballenjongens/meisjes

Als er vragen zijn kunnen deze per mail (odc5tegen5@outlook.com) of telefonisch gesteld worden op het nummer 06-13722074 (Bart van Besouw).

We hopen er met zijn allen weer een mooie dag van te maken.

Met sportieve groet,
Organisatie ODC 5 tegen 5 toernooiPoster ballenjongens

Auteur: Organisatie ODC 5 tegen 5 toernooi