Bente in de basis

Vorige week werd al duidelijk dat Bente Vermeer bij de laatste 20 speelsters was gekozen voor het Nederlands Elftal O16, afgelopen woensdag was daarvoor de eerste interland tegen België. Bente startte in de basis! Hoe gaaf is dat. Mede dankzij de inzet van Bente was de overwinning van 7-0 (!) even duidelijk als verdiend.

Dat betekent niet alleen dat ze een vliegende start heeft gehad maar ook dat ze allerlei hele toffe internationale toernooien in het vooruitzicht heeft het komende jaar.

Vanuit ODC vonden wij het niet meer dan logisch om hier gisteren voor de wedstrijd van haar eigen JO16 team heel kort bij stil te staan. Namens alle trotse leden is een kleinigheidje overhandigd, geheel in sinterklaas sferen, vast en zeker zal deze lekkernij met plezier worden opgegeten. Hoewel misschien nog wat onwennig voor Bente was duidelijk te zien hoe trots haar teamgenoten zijn op haar uitverkiezing in het Nederlands Elftal.

Overigens was dit presentje het enige sinterklaasmomentje van het team, tegen de nummer 2 in de poule werd op overtuigende wijze gewonnen al was dat aan de einduitslag misschien niet helemaal te zien (1-0).

Namens alle ODC ers wensen we je heel veel succes Bente en we beloven dat we jouw ontwikkeling nauwgezet zullen volgen!PHOTO 2021 11 20 11 56 37 PHOTO 2021 11 19 12 28 57

Auteur: Jeroen Hertog