Besluiten uit de onlangs gehouden jaarvergadering over seizoen 2019-2020

Op vrijdag 30 april 2020 heeft de verkorte jaarvergadering over seizoen 2019-2020 plaatsgevonden. Vanuit wet en regelgeving was ODC verplicht deze jaarvergadering ondanks alle Corona perikelen te houden voor 1 mei 2021. Door de Coronamaatregelen was het alleen mogelijk deze vergadering online te houden.

Vanwege deze online vergadering hebben we ons beperkt tot de verplichte items die bij een jaarvergadering aan bod moeten komen. Dit zijn de financiële onderdelen van de club, het oordeel van de kascontrole commissie, het secretarieel verslag van de secretaris, het vaststellen van de contributie voor seizoen 2021-2022 en de verkiezing van het bestuur.

Een korte opsomming van de genomen besluiten en bijzonderheden:

  • De voorzitter (Walter van der Linden) heeft de algemene zaken besproken en zijn bijzondere dank uitgesproken aan alle leden, sponsoren, supporters voor hun loyaliteit aan onze club in deze bizarre Coronatijd.
  • Een bijzonder dank aan alle vrijwilligers die vooral voor de jeugd veel hebben georganiseerd. Ze hebben het o.a. mogelijk gemaakt dat de jeugd met alle beperkingen die er waren toch konden trainen en dat er onderlinge wedstrijdjes worden gespeeld.
  • De voorzitter staat stil bij de overleden leden en benoemt daarnaast het succes van onze nieuwe voetbaltak “Walking Football” voor 60 plussers.
  • De penningmeester Wilbert vd Ven heeft de cijfers van seizoen 2019-2020 en de begroting voor seizoen 2020-2021 toegelicht. De kascontrole commissie heeft de cijfers gecontroleerd en akkoord bevonden.
  • De secretaris (René van Esch) staat stil bij de jubilarissen van seizoen 2020, benoeming van nieuw lid van verdienste Henri (Boedha) van Esch en geeft het ledenaantal weer per aanvang seizoen augustus 2019 (979) en einde seizoen juli 2020 (967). Een afname van 13 leden. Een doorkijkje naar het huidige seizoen geeft weer dat het aantal leden inmiddels weer gestegen is naar 998. Met name door de nieuwe categorie leden van het “Walking Football”.
  • Vaststellen contributie voor seizoen 2021-2022 ingaande per 1-7-2021. De vergadering gaat akkoord met een verhoging van de contributie met de CPI index van 1,9%. De nieuwe contributiebedragen staan inmiddels vermeld op onze website onder kopje https://www.odcvoetbal.nl/info/lid-worden.
  • Verkiezing bestuursleden:
    • Wilbert van de Ven (penningmeester) is aftredend en wordt opnieuw gekozen.
    • René van Esch (secretaris) is aftredend en wordt opnieuw gekozen.

Bestuur ODC




Auteur: René van Esch