Bossche billenkoek voor JO11-1

Wedstrijden later op de dag zijn nog steeds niet besteed aan ODC JO11-1. Op de een of andere manier ontbreekt de scherpte en de felheid. Of was het de honger die opspeelde omdat er rond lunchtijd werd afgetrapt tegen BLC? Bossche billenkoek was na een uur voetbal het resultaat, 5-2 verlies.
Op het sportcomplex van CHC werd vandaag afgetrapt tegen BLC JO11-1. De Bossche "club van zuid" is tijdelijk uitgeweken in verband met een ingrijpende verbouwing van het eigen clubgebouw in de schaduw van het statige provinciehuis langs de A2. Al snel werd duidelijk dat de "schwung" er nog niet in zat bij de Tricolores. Door persoonlijke fouten van Boxtelse zijde komt BLC al snel op 1-0, al snel gevolgd door een slim schot van grote afstand dat over keeper Jurgen in het doel verdween, 2-0.
Aan alles was te zien dat ODC deze wedstrijd toch echt niet hoefde te verliezen, de ouders langs de kant waren dan ook vol vertrouwen. Maar op de een of andere manier wilde het vandaag niet lukken in de eerste drie kwarten van de wedstrijd. Mats scoorde weliswaar de eerste goal voor ODC, maar daarmee was de achterstand slechts verkleind tot 5-1.
Het laatste kwart stemden de trainers en ouders tevreden, ODC leek ontwaakt en liet zien dat het team prima samenspeelt en combineert. Beloond met een tweede doelpunt, gescoord door Jelt. Daarin deed ODC zich toch wel tekort. Als de hele wedstrijd was gevoetbald zoals in het laatste kwart, dan hadden de jonge talenten nooit verloren op de Bossche, ietwat bolle, grasmat. Eindstand 5-2 voor de geel-groene brigade van BLC.
Op naar volgende week, wederom een uitwedstrijd, nu tegen Zwaluw VFC JO11-1, de jaarlijkse opponent uit Vught, niet onbekend, dus ODC weet wat het te doen staat! De aftrap is om 10.00, gelukkig wat vroeger dan vandaag....