BUSINESSCLUB ODC SPONSORT NIEUWE GOALTJES MINI’S

Ze zijn blij, de mini’s en JO8-teams. De jongste jeugd werd woensdagavond 17 november namelijk getrakteerd op tien nieuwe goaltjes. De oude exemplaren waren oud en versleten, dus het was tijd voor nieuwe. Kersvers erelid Wim Kanters ging op zoek naar goede doeltjes én vond de businessclub bereid deze te sponsoren. Tijdens de training van de mini’s en de JO8-teams werden ze officieel in gebruik genomen.

,,Wij helpen de jeugdteams als businessclub graag waar we kunnen”, vertelt Albert Peijnenburg namens het bestuur van de netwerkclub van ODC. Die is ondanks de coronapandemie met drie leden tot 27 leden gegroeid. Hij vervolgt: ,,Toen Wim met dit voorstel kwam, vonden we dat met z’n allen een goed idee. Wij dragen graag ons steentje bij waar mogelijk.”

Met de nieuwe goaltjes en de eerder geschonken hesjes en trainingsballen kan de jongste jeugd vooruit. Wim is er blij mee. ,,We hebben tien handzame goaltjes met een karretje waarop ze kunnen worden vervoerd. Handig voor de trainingen én de organisatie van het jeugdkamp die de doeltjes jaarlijks meeneemt.”

Hij vervolgt: ,,De doeltjes zijn mooi en gebruiksvriendelijk en hebben een goede maat. Ik ben blij dat we de kleintjes niet vergeten.”

OEFENEN!

De voetballers zelf vinden de nieuwe goaltjes ook tof. ,,Ik kan nu oefenen met laag schieten, want de goal is niet zo hoog”, vindt de zesjarige Sem. ,,Ik kan dus ook oefenen met hoog schieten, want dan schop ik de bal over het doel heen. Stijn van 5 jaar vindt vooral de randen van de doeltjes erg mooi. ,,Ze zijn grijs en dat vind ik een mooie kleur. Ik denk dat ik nu nóg beter word.” (Tekst en foto: Linda van de Wiel).



Nieuwegoaltjes

Auteur: Linda van de Wiel