De activiteitencommissie begint op stoom te raken!

!Ducky Day, ODC dag, het fifa toernooi en nog veel meer. Al jaren is een groep enthousiaste ODC-ers die met hun hele ziel en zaligheid allerlei superleuke activiteiten organiseren voor de jeugd. Vanaf dit jaar proberen we daar vanuit de club ook wat meer structuur in te brengen, zodat de afstemming binnen de club en alle zaken er omheen direct goed geregeld zijn.

Het succes van de organisatie staat of valt met de inzet van alle vrijwilligers om alle zaken te kunnen organiseren, en vergis er niet in wat er bij sommige activiteiten allemaal komt kijken! Om te zorgen dat we genoeg handjes hebben om alles goed te kunnen draaien zijn we daarom druk aan het werven om enthousiaste ouders toe te kunnen voegen aan de organisatie. En niet zonder succes, in een aantal weken hebben we inmiddels al vijf ouders gevonden die enthousiast ja hebben gezegd op de vraag om mee te helpen bij verschillende evenementen! Hartstikke fijn en superleuk.

Maar we zijn niet onbescheiden en beseffen ons dat we toch nog wel een paar extra handjes kunnen gebruiken, al is het maar voor een enkel evenement ieder jaar. Vind je het leuk om mee te helpen om de kids van de vereniging een onvergetelijke glimlach op het gezicht te toveren meld je dan nu aan, we kunnen jouw hulp heel goed gebruiken. En aanmelden is makkelijk. Stuur een mailtje naar rene-ingeborg@home.nl en je bent erbij! Ik zeg doen 😉, de kids en de club zijn er heel blij mee.




Auteur: Jeroen Hertog