De afsluiting van de nieuwe JO14-1 na een bijzonder seizoen

Vandaag de laatste wedstrijd voor de zomerstop thuis tegen UNA.

Schitterend weer en spijt van de lange broek om als trainers langs de kant te gaan staan.

Als team compleet begint de warming-up met ons team. Ons team bestaat uit achter uit gezien uit : Jay, Nathan, Luuk, Rob, Adib, Appie, Caelen, Tigo, Samir, Fin, Daan w, Jens, Jean, Thijn en Daan V.

Trainersstaf bestaat uit : Thomas, Ties, Tom (ook beter bekend als de 3T’s), Ek en Emiel.

Om 11.45 fluit de scheidsrechter voor het begin. Vlak voor de pot zijn de puntjes aangegeven van de vorige wedstrijd maar het belangrijkste, wakker zijn en scherp vanaf minuut 1. Helaas is dit niet het geval want binnen 5 minuten staat het 0-2 voor de tegenstander. Een herstel daarna is er wel en een welkome pauze moment voor water is even de kopjes bij elkaar om weer op scherp te staan. In het 2de deel van de eerste helft maakt jens de 1-2. Na deze aansluitingstreffer krijgt odc meer grip op de wedstrijd en begint er bij de tegenstander enige paniek te ontstaan. Odc profiteert goed en laat zien wat ze in huis hebben. Met vlagen mooi tikwerk beginnen ze op stoom te komen. Voor het rustsignaal vallen er echter geen goals meer maar odc laat wel zien dat er meer in zit. Na rust gaat odc door met goed voetbal en komt una er simpelweg niet uit. Na een paar minuten maakt una een overtreding in de 16 en geeft de scheidsrechter terecht een pingel aan Odc. Appie eist de bal op legt hem klaar en …….BAM van 0-2 staat het nu 2-2. Odc is helemaal terug in de wedstrijd. Na de gelijkmaker proeft odc meer en ze mogen er zelfs bijna van genieten maar 2 misser van onze gelegenheids aanvaller op rechts appie vergeet helaas te profiteren. Wat zou het gegund zijn maar het mag helaas niet zo zijn. Maar wat eigenlijk mooier was na de misser was het geluid langs de zijlijn. Vele oeehhhhss en aaahhhss waren na lange tijd weer te horen van ouders. Heerlijk genieten om dat weer te horen en wat geeft dat toch meer sfeer bij de wedstrijd.

De rest van de wedstrijd is odc de baas maar er vallen helaas geen ballen meer in het netje en zo eindigt de laatste wedstrijd in een gelijkspel. Hard gewerkt en dat is belangrijk en goed om te zien en dat gaat zich echt uitbetalen in het nieuwe seizoen.

Nog 1 week trainen en lol maken en dan volgende week een leuke afsluiter bij ODC waarna de zomerstop van start gaat. We hopen dat alles na de zomer nog mag en kan doorgaan en dat we de ouders en familie weer te mogen begroeten zodat ze lekker kunnen genieten van het kijken naar hun kinderen onder het genot van een bakkie koffie die door de staf van de kantine met liefde wordt gezet. Bij deze danken wij namens ons als team iedereen die het bij ODC mogelijk maakt dat alles zo vlekkeloos verloopt voor hun hulp en hopen we dat ouders ook komend seizoen graag mee helpen als chauffeurs of mogelijke ander taken zodat de kinderen onbezorgd kunnen voetballen en vooral kunnen genieten.

Auteur: Emiel