Districtskampioenschappen VTT Zuid I 2022/2023

Toernooien in januari 2023


Het Voetbal Talenten Toernooi is het ‘open’ Nederlands Kampioenschap voor het alle verenigingen en teams (selectie- en non-selectie teams) in Nederland; 1 van de 3 grote prijzen in het voetbalseizoen naast het competitie-kampioenschap en de KNVB beker. Het landelijke en grote toernooi kenmerkt zich al sinds 2004 door de kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest die tot uiting komen door De Gezonde Voetbalkantine tijdens alle toernooien en het speciale sportiviteitskampioenschap dat op elk toernooi gehouden wordt.

Het VTT staat bekend om zijn strakke en aangename wedstrijdschema’s waarbij teams in principe steeds een half uur rust tussen hun wedstrijden hebben die altijd leerzaam, leuk en spannend zijn. Met de mooiste voetbaldroom die nu binnen bereik ligt van alle jeugdvoetballers van Nederland: Nederlands Kampioen worden!

Wil je met jouw ODC-team deel gaan nemen, geef dit dan (trainer/leider) z.s.m. door aan Ariën Egge. Hij zal dan namens ODC de teams in een pakket aanmelden wat het inschrijfgeld verlaagt.

Let op: het inschrijfgeld wordt betaald door ODC!

Zie bijgaande flyer (.pdf) voor de exacte locaties en data (sowieso in de winterstop, januari 2023)

Uiterste aanmelddatum: 30 september 2022


(Dit toernooi is ook toegevoegd aan de Toernooi-pagina van deze website)



VTT

Auteur: Ariën Egge