DRINGENDE OPROEP. SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT!

Scheidsrechters gezocht!

Bij ODC zijn we heel blij met een kleine groep vrijwilligers die zich elke zaterdag en zondag inzetten om de wedstrijd bij de jeugd en senioren als scheidsrechter te begeleiden. Dit zijn niet alleen volwassen scheidsrechters, ook jeugdleden uit diverse elftallen zetten zich in. Hiervoor krijgen zij ook een vergoeding. Het huidige aantal is echter niet voldoende om alle wedstrijden op zaterdag en zondag te fluiten. In de praktijk blijken we elke week weer een uitdaging te hebben. De groep ‘vaste’ scheidsrechters is namelijk niet oneindig flexibel inzetbaar.

Oproep: Wie komt onze groep scheidsrechters versterken?
De groep ‘vaste’ scheidsrechters laat zich graag versterken. We doen daarom een dringend verzoek aan ouders, opa’s ooms, tantes en spelers om zich op te geven als scheidsrechter. Je kunt al scheidsrechter worden vanaf 12 jaar.

Meld je aan! Het wedstrijdsecretariaat staat voor je klaar!

Uitleg: Als team zelf de scheidsrechter regelen
Het wekelijks inplannen van de scheidsrechters is een intensief, dynamische en voor velen een onzichtbaar proces. Achter de schermen is het wedstrijdsecretariaat door de weeks hard bezig om scheidsrechters aan te stellen. Tot nu toe lukt het meestal nog steeds met veel kunst en vliegwerk om de wedstijden op zaterdag en zondag te bemannen. Echter het lijkt er nu op dat dit op korte termijn niet meer gaat lukken. De consequenties zijn dan dat we helaas bij bepaalde wedstijden geen scheidsrechters meer kunnen inzetten. Mocht dit het geval zijn dan zullen betreffende teams een verzoek krijgen om zelf een scheidsrechter te regelen. Dit bericht zal dan naar de begeleiding van het betreffende team verstuurd worden. Teams die wel regulier scheidsrechters leveren voor andere jeugdwedstrijden zullen dan voorrang krijgen bij het aanwijzen van een scheidsrechter voor hun eigen wedstrijd. We hopen dat hier niet zover zal komen.

Heb jij interesse of vragen, neem dan a.u.b. contact op met jeugdodc@kpnmail.nl of telefonisch 06-13324973 (Islam Atalay)




Auteur: Wedstrijdsecretariaat jeugd en senioren