Eerste belavond VriendenLoterij succesvol verlopen

Op maandagavond 23 oktober waren 13 spelers van de selectie en ook 3 trainers aanwezig voor de eerste belavond van de VriendenLoterij. Na een korte toelichting ging iedereen enthousiast aan de slag om onze leden te vragen of zij een lot wilden kopen van de VriendenLoterij. Uiteraard voor de leden om zelf prachtige prijzen te kunnen winnen, maar ook met een mooie opbrengst voor onze club: 40% van elk verkocht lot gaat rechtstreeks naar ODC!
De avond was een groot succes: we hebben 54 nieuwe loten verkocht! We bedanken onze leden hartelijk voor hun steun en niet te vergeten de heren van de selectie. Zij hebben zich op hun vrije avond fantastisch ingezet voor onze club!

Naast 54 nieuwe loten zijn er ook veel leden die al meespeelden met de VriendenLoterij en die hun lot omgezet hebben naar ODC (Dit gaat eenvoudig door de ledenservice te bellen op 088-0201020. Geef hierbij aan je lot om te willen zetten naar ODC met benicode 21083.)
Komende maandag, 30 oktober, gaat de nieuwe belronde van start. We wensen ook de tweede groep van selectiespelers en begeleiding veel succes!



ODC belactie1 ODC belactie3 ODC belactie2

Auteur: Nathalie van den Bogaard