Fanfare Concordia uit Liempde vraagt onze aandacht voor hun 150 jarig bestaan

Beste vereniging,

Fanfare Concordia Liempde bestaat 150 jaar, en daarom trakteren we onze gemeente op een muzikaal feestweekend op 7-8-9 juni. Iedereen is van harte welkom, alle evenementen inclusief de zaterdag zijn gratis toegankelijk. De festiviteiten vinden plaats in de feesttent op D’n Tip, Barrierweg in Liempde.

Programma:

Concordia Viert - Part ONE
Vrijdagavond (20.00 - 1.00)

Reünie midzomeravondfestijn, een muziekfestijn met (Liempdse) muziekkappellen zoals dat jarenlang werd georganiseerd in het weekend rond midzomeravond (de kortste nacht in juni). Met optredens van: BeCOOL, LOCO, FridayMorningMusic, ToeterNieToe, Kromploegers, Beperkt Houdbaar, Noottoestand en ‘t Herremenieke.

Concordia Viert - Part TWO
Zaterdagmiddag (14.00 - 16.30)

Supergezellige muzikale middag voor kinderen! Met de ONE TWO TRIO kindershow, waarin meneertjes Blauw, Geel en Rood bekende kinderhits spelen, waaronder ook hun eigen nummers als ‘Ik heb ’n snotje in mijn neus’, ‘Sjoe Sjoe Wa’, ‘Ik lust alleen maar friet’. Niet alleen leuk voor de kleintjes maar zeker óók voor hun ouders. Daarnaast is er een ballonnenclown, DJ, karaoke én zijn er pannenkoeken.

Concordia Viert - Part TRIO
Zaterdagavond (20.00 - 1.00)

Het-dak-gaat-eraf-feest met DE jubileumshow van ONE TWO TRIO vanwege hun 30-jarig bestaan! Bekend van hits als ‘Juffrouw Toos’ en ’10 Kleine Tuinkabouters / Teringtubbies’, brengt deze feestband een show vol energie en muzikaliteit. Hun repertoire varieert van swingende feesthits tot hun bekende ‘538 HusselShow’. De officiële jubileumviering in hun geboortegemeente, afgewisseld met DJ Marcel: dat wordt gegarandeerd feest!

Concordia Viert - BELL en meer
Zondagmiddag (14.00 - 18.30)

Optredens van het 85-koppige BELL-orkest, onder leiding van Mariska Brienen. Met de titel BELLissimo: BELL in concert, met muzikanten uit Boxtel, Esch, Liempde, Lennisheuvel en zang van Tessa Berkelmans en Fred Bergman. Daarna treedt Broadway Brass op, een tienkoppige band die pop, dance, house en hip-hop vertaalt naar een unieke live muziekervaring. Met het heerlijke foodtruck eten van Boerderijwinkel Verhoeven maakt dit de zondagmiddag compleet!

Kortom, een feestelijk programma met veel muziek en gezelligheid, geschikt voor alle leeftijden. Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien tijdens ons jubileumweekend.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Fanfare Concordia LiempdeFlyer feestweekend fanfare Liempde

Auteur: