In Best was het niet best voor Best

Wilhelmina Boys MO11-1 – ODC MO11-1

Zaterdag 23 april verzamelden we ons bij de ketting om ons op te maken voor een partijtje tegen de Girls van Wilhelmina Boys, it’s all in the name of zoals iemand langs de zijlijn zei: Wilhelmina Boys das niet Best…..!

Quinty werd warm gegooid door papa en Erik onze rots in de branding gaf tips en tricks aan onze meiden. De zijlijn warmde zich op met een bakkie koffie met cake. Bizar, niet eerder stond er zoveel te snaaien op de toonbank. Dus een plakkie cake werd met plezier uitgedeeld aan de aanwezige zijlijn.

Een nieuwe yell dames en heren, uitgevonden door onze sneltrein Jasmijn. Komt ie: Vriendinnen, vriendinnen, vriendinnen daarmee kun je winnen! Verliezen, verliezen, verliezen daar kun je niet uit kiezen

Los zijn we, al snel rolt de bal terug in de handen van de keepster. Zij schopte uit recht door het midden opgevangen door Nikki. Even gaat het heen en weer, maar Nikki krijgt hem weer terug, legt hem klaar voor Julia die ook deze keer niet verzaakt en de 0-1 binnen knalt. Zo die zit, nu al, wordt het zo een dag. Weer schiet de keepster door het midden en weer wordt hij opgevangen door Nikki. Ze heeft het trucje door. Nu op Bo van W. corner. Helaas net naast. Dan breekt Wilhelmina Boys / Girls uit. Helaas waren we net te laat en kunnen we de 1-1 niet voorkomen.

Weer denkt WB, even voor het gemak, dat zij kunnen gaan scoren, maar Anne denkt: dat dacht ik niet en geeft de bal een peer naar voren, ook dwars door het midden. Nikki vangt hem weer op en legt hem klaar voor Julia. Zij wordt echter gehinderd en legt hem terug naar Nikki, boem 1-2. Het spelletje van overspelen begint te vallen lieve lezers.

Femke dan, legt hem fantastisch klaar samen met Amber, recht in de voeten van Bo van W. Op haar beurt belandt de bal voor de voeten van Julia, Bo van E. staat klaar en wil gaan. Echter, de scheids had al een keer of 4 gefloten, maar wij zaten zo in de wedstrijd dat de meiden hem niet hoorde. Volledig in trance gingen we door en dus floot de scheids dusdanig dat hij rood aanliep.

Quinty vangt de bal behendig op en geeft hem aan Jasmijn. Zij knalt ook maar een keer, maar kreeg hem niet lekker op haar slof dus wederom, net naast. Echter, na enig gefrot voor het doel van WB tikt een speelster een eigen doelpunt binnen en is het 1-3. Dank je wel lieve dames.
Jasmijn nog maar een keer op Julia. Van heinde en verre horen we Quinty roepen: “Beukeeeee”. Anne struikelt, maar krijgt het voetje toch nog voor de bal en dat geeft Quinty net genoeg tijd om de val op te vangen en klem te zetten. Amber vangt de bal op die de keepster wederom door het midden neemt en legt hem op Valerie. Zij schiet de bal richting Jasmijn die hem netjes afgeeft aan Julia 1-4.

Dan komt Femke die de bal straks langs de zijlijn schiet. De wind tilt de bal op en brengt hem in de voeten van Julia, helaas hij komt in het zijnet terecht. Jasmijn denkt hier die bal en legt hem nogmaals in de voeten van Julia die nu haar Hattrick scoort, niet officieel maar toch bijna 1-5. Dan neemt Nikki nog maar een keer de bal over van de keepster en geeft hem net voor het doel af aan Jasmijn die de 1-6 voor haar rekening neemt.

Femke gaat keepen zodat Quinty even kan ballen. Anne knalt de bal naar voren en helemaal niemand reageert op deze bal. Helemaal naar het doel van de WB rolt hij alwaar hij net naast het doel rolt. Zo jammer. Zou echt vet geweest zijn als een rechtsback een doelpunt voor haar rekening neemt. Volgende keer graag Anne!

Laura is overal lieve lezers om iedereen te ondersteunen daar waar ze kan. Op het moment dat je denkt he Laura was net toch daar, is ze ineens ergens anders. Wat fijn zo een “vliegende keep”. Laura legt de bal in de voeten van Bo van E. oeh net te zachtjes. Dan schiet WB hard op doel, maar Femke is niet bang en neemt een snoekduik en houdt het doel verder schoon. Nog een keer Laura op Bo van E. he jammer net naast. Quinty dan…ook niet, maar dan krijgt wederom Jasmijn de bal voor haar voeten en zij harkt de 1-7 binnen en zo nemen we 3 punten mee naar Boxtel.

Iedereen een fijne vakantie gewenst en dan staat 14 mei Emplina op het program, thuis om 08:45 uur. Zien we u dan?
Auteur: Margharita