In Memoriam: Jan van der Pas

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat Jan van der Pas in de nacht van donderdag op vrijdag 3 mei op 75 jarige leeftijd is overleden. Met het overlijden van Jan moeten we helaas afscheid nemen van een ODC-er pur sang.

Jan heeft in zijn leven ontzettend veel betekend voor ODC. Zo speelde hij jarenlang als actief voetballer in ons 1e elftal en was hij meer dan 40 jaar medeverantwoordelijk voor het maken van ons clubblad, De ODC-er. In het pre-internet tijdperk was dat het medium waarmee onze club zijn leden informeerde over de gang van zaken binnen de club.

Daarnaast was Jan jarenlang betrokken bij de supportersclub van ODC en tevens fervent supporter van ons 1e team. Verder was Jan samen met zijn vrouw Gudrun de beheerder van kantine De Boemerang op Sportpark Molenwijk. Kortom hij was een echte ODC-er. Het wel en wee van de club ging hem aan het hart.

De laatste tijd werd het voor Jan steeds moeilijker om onze club nog te bezoeken. Hoe mooi was het dat Jan onlangs nog, als een van zijn laatste wensen, op Sportpark Molenwijk is geweest om in zijn eentje stil afscheid te kunnen nemen van de club die hem zo lief was.

ODC is Jan ontzettend dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij de club.

Jan was 64 jaar lid van ODC.

Wij wensen Gudrun, Uschi en Henri, Dennie en Silvy, kleinkinderen en de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur ODC



Jan Pas

Auteur: René van Esch