Kan ODC O12-2 de nummer 1 positie behouden ?

Vandaag een koude zaterdag uit naar haarsteeg. Kan odc de koppositie behouden tegen de nummer 2 of niet?

Lekker warm draaien en dan kan de wedstrijd van start om 10.15 uur. Odc geeft meteen gas en laat zien dat t voor niets minder komt dan de winst. Over de eerste helft kunnen we echter heel kort zijn. Geen enkele bal wil erin. Op de lat , op de paal, keeper die in de weg ligt, schoten die langs gaan. Geen bal verdwijnt echter tussen de palen en de eerste helft is bijna ten einde. Nog 1 aanval van odc en op slag van rust haalt Niels nog uit en uiteindelijk is daar dan de 0-1 voor odc . Een bevrijdende goal en al helemaal zo vlak voor rust. Tijdens het rustsignaal geven de trainers de focus aan de kinderen om door te blijven gaan. Het gaat prima en dan zullen de goals wel vallen. Een dubbele wissel en dan kan het derde kwart van start. Odc geeft meteen gas en haarsteeg staat nog te slapen en jean maakt een actie op rechts, speelt 2 man voorbij komt richting de goal en haalt hard uit. BAM 0-2 voor odc. Haarsteeg is even van slag en weten zich geen raad met wat er gebeurd. Odc profiteert hier optimaal van en nog in het derde kwart wordt het 0-3 door Niels , 0-4 door jens en met wederom een goal van Niels staat de teller ineens op 0-5. De ban lijkt gebroken en zo ook haarsteeg. Over het veldspel kunnen we duidelijk zijn. Meer dan goed was het om te zien vandaag. Het laatste kwart gaat van start en odc laat nu ook duidelijk weer zien dat ze vandaag de beste zijn. Het laatste kwart maken Niels , taha en Ryan nog een goal en komt de eindstand op 0-8. Een klasse overwinning waarmee de trainers trots zijn op het spel en applaudisseren voor de kinderen in de kleedkamer. Klasse boys. Op naar de volgende wedstrijd uit tegen best. Maar nu eerst nog naar ..............de Mac Donalds. De trainer had iets beloofd en moet nu het hele team trakteren. Belofte maakt schuld en zo eindigt de zaterdag met de hele team bij de Mac. Lekker eten en een ijsje na en dan met volle buikjes naar huis.