Koppositie voor JO12-2

Jo12-2 met doorzettingsvermogen en saamhorigheid langs vlijmense boys en nemen koppositie over.

Vandaag de wedstrijd tegen de Vlijmense boys, de koploper. Na de goede resultaten van de afgelopen wedstrijden gingen onze boys vol vertrouwen de strijd aan. Na een rustig begin kwam er na een paar minuten volop leven in de brouwerij. Over en weer ontstonden er kansen al waren de bezoekers wel wat gevaarlijker en stonden vaak te vrij voor onze goal. Dit resulteerde dat ODC helaas op een 0-2 achterstand kwam te staan. Maar het vertrouwen bleef en onze jongens vochten als leeuwen. En ja hoor. De 1-2 was volkomen terecht. ODC geloofde in eigen kansen maar de goal viel aan de andere kant. Toch wisten ze nog voor rust de aansluiting te vinden en gingen we rusten met de stand 2-3.
De tweede helft begon met een fanatiek ODC. Maar de goal werd gemaakt door de tegenstander. ODC zette alles op alles en kwam terug in de wedstrijd. De Vlijmense Boys moesten gas terugnemen en ODC begon aan de beste fase van de wedstrijd. Volkomen verdiend kwamen onze jongens terug tot 4-4. Onze keeper redde fantastisch op de doellijn, hoewel de tegenstander daar anders over dacht. De scheidsrechtster had echter goed gezien dat de bal niet over de lijn was. Een compliment waard! Nadat Niels een penalty naast schoot wist hij toch even later het net te vinden. Onze boys wisten door goed spel en saamhorigheid de 5-4 voorsprong vast te houden. Een mooie overwinning en de koppositie is veroverd. Een trotse prestatie van ons team. Op naar de volgende topper waar wij de 1e positie gaan verdediging. Met dezelfde inzet en enthousiasme moet ook dat gaan lukken.

Auteur: Paul van de Ven