Ledenactie sponsor MOHANLAL XL

Kom met het gehele gezin zaterdag 6 juli naar het EK Voetbal Penalty Shoot Out zomerfeest, en bekijk LIVE NEDERLAND- TURKIJE om 21:00 aansluitend bij MOHANLAL XL Tankstation Carwash. Tussen 11:00 en 20:30 zijn er diverse activiteiten met lekkere drankjes en hapjes voor het gehele gezin. Waaronder penalty shootout met diverse prijzen, ringwerpen voor de kleintjes, korting op het wassen van je auto bij de MOHANLAL XL carwash, leuke accessoires voor je auto te vinden met korting in de Express Shop. Ons postkantoor pakketpunt is ook geopend tot de avond 20:30 uur.


Aansluitend zal om 21:00 uur het Nederlands elftal tegen Turkije LIVE op XXL scherm worden bekeken onder het genot van fingerfood en drinks.

MOHANLAL XL en Ravi Ryan Mohanlal nodigen je uit voor veel plezier en fun. Locatie MOHANLAL XL, Industrieweg 2, 5281 RW Boxtel. Wist je ook dat wij naast Boxtel vestigingen hebben in Sliedrecht, Wolvega, Antwerpen... Op www.mohanlalxl.com vind je altijd de laatste acties.

#mohanlalxl #mohanlal #raviryanmohanlal #ek #voetbal #gratis #evenement #nederland #turkije #food #drinks #indoor #familieMohanlal

Auteur: Sponsorcommissie