Mijn fantastische dag

Het begon als een gewone zondag maar dat was het niet…. Want vandaag mocht ik Pupil van de week zijn. Wat een geluk want het was ook nog eens super lekker weer!

Het was een geweldige dag!

Ik was wel zenuwachtig maar werd opgevangen door Henri (Boeddha) die me vertelde wat er allemaal ging gebeuren. Dat was erg fijn en ik kreeg meteen een zakje snoep. Ik was er helemaal klaar voor en had er heel veel zin in!

Ik mocht eerst in de bestuurskamer wat drinken en daarna mocht ik met het elftal op de foto.

Maar tot mijn geluk namen ze gelijk de team foto dus ik sta het hele jaar op de site. (je mag kijken hoor).

Daarna gingen ze de warming up doen. En ik mocht warm spelen met de beste spelers op de bank namelijk: Bart van de Pas en Mats de Laat. Dat was erg leuk.

Toen het tijd was om te beginnen mocht ik met de spelers de catacombe uitlopen en net voordat de wedstrijd begon mocht ik de aftrap nemen en de tegenpartij voorbij spelen. Vervolgens maakte ik een mooie goal bij de keeper van RKDVC. Ze gingen beginnen ik mocht kop of munt doen. Het was een leuke wedstrijd maar jammer dat we niet gewonnen hebben het werd uiteindelijk 1-5.

Ik ben flink verwend! Ik stond met mijn foto op de voorkant van het programmaboekje, ik kreeg van de voorzitter nog een mooie voetbal, een echte oorkonde en nog een zak snoep. Daar zaten zelfs nog een paar consumptiebonnen bij voor de derde helft.

ODC, bedankt voor de leuke dag!

Doei groetjes Jens.Afbeelding1

Auteur: Jens