Miskleun aan de Maas

Verzamelen in het donker op Sportpark Molenwijk, daar valt niet aan te wennen. Toch was dat vanochtend nodig om op tijd aan de aftrap te kunnen verschijnen in Wijk en Aalburg tegen NOAD'32. Het team leek inderdaad te vroeg ontwaakt, getuige de geflatteerde nederlaag van 6-0 waarmee de Tricolores moegestreden huiswaarts keerden.
Op volle sterkte reed ODC vanochtend over de dijk langs de maas naar het complex van NOAD'32. Aldaar was het hoofdveld gereserveerd voor deze tweede competitiewedstrijd. ODC start gelijkwaardig aan de wedstrijd en het spel golft op en neer. Gaandeweg lijkt ODC wat geïntimideerd door het fysieke spel van de tegenstander, dat het lichaam, vaak twee a drie koppen groter, sterk in de strijd gooit. ZOuden de kinderen hier ander voedsel krijgen??
Dat het niet goed loopt is dan wel duidelijk, de kleine kansjes die ODC krijgt gaan er niet in, terwijl de tegenstander koelbloedig afrondt. De 6-0 eindstand is dan ook geflatteerd gezien het gelijkwaardige veldspel. Een lesje in effectiviteit zeg maar. Moegestreden stappen de Tricolores van het veld, wederom een leerzame wedstrijd.
Gelukkig wacht aansluitend een mooie teambuilding, opgezet door Bernadette, wat een mooi moment voor de spelers is om elkaar ook in een andere setting te leren kennen. Het kan niet anders of deze teambuilding moet zijn vruchten af gaan werpen in het vervolg van de competitie.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina'26, de aartsvijand van NOAD'32 op een steenworp afstand van elkaar langs de Maas. Aftrap op Sportpark Wagenaars om 11.45 uur.



20200926 092201

Auteur: Arien Egge