NET NIET!

Zwaluw VFC MO11-1 – ODC MO11-1

Vandaag 2 april is het voor onze meiden tijd om naar Vught af te reizen. Hopelijk kunnen we daar een tweede plek veilig stellen. Dus om 08:00 uur verzamelen we bij Wagenaars (deze keer) en de meiden zijn vol goede moed, ondanks de kou. Waar we vorige week nog in ons T-shirt langs de lijn stonden, waren handschoenen en mutsen deze keer geen overbodige luxe.

Met onze welbekende yell gingen we om 08:45 uur van start. We stonden deze keer met 4 wissels aan de zijlijn en een aantal meiden waren thuisgebleven.

Een mooie eerste aanval van Valerie op Julia op Bo van E liep helaas op niets uit.. Jasmijn probeert het langs de lijn, bereikt (jawel daar is ze gelukkig weer!!) Femke net niet. Femke dan nog een keer op Bo van W. Helaas wordt de bal onderschept door Zwaluw. Valerie dan nog een keer, schiet de bal richting Jasmijn die hem doorlust naar Julia. Helaas kwam hij net niet lekker aan.

Zwaluw breekt uit en heeft een beetje mazzel als ze langs Bo van W rennen, er volgt een harde knal. Daar is Manaar die de 1e echte kans van Zwaluw voorkomt. Een echte 1e kans voor ODC van Valerie gaat net naast. Isa komt erin en gaat achter de bal aan samen met Bo van W. Helaas loopt ook dit net niet lekker af. Het gaat een beetje over en weer maar echte kansen komen er nog niet. Nikki blokt samen met Femke menig bal van Zwaluw af en onze spitsen Bo van E en Julia komen er net niet bij. Amber geeft de bal nog maar een knal, maar deze schiet weg over de zijlijn.

Een corner voor ODC. Jasmijn legt hem mooi voor en er volgt wat gesjok, getrek en geduw en dan ineens ligt hij binnen. Een eigen goal van Zwaluw. Wij juichen toch, sorry Vught, dank je wel! 0-1.

Maar Zwaluw vliegt uit en voor we in de app de thuisblijvers op de hoogte hebben gebracht van de situatie ter plekke valt ook de 1-1. Pfff jammer. Kom op ODC!!! Zelfs de thuisblijvers roepen mee lieve lezers, zo valt te lezen in de app.

Bo van E legt hem klaar voor Julia die hem helaas mist. Iets te zachtjes. Ook weer net niet. Het lukt vandaag niet zo. Ballen komen net niet aan, of worden net niet lekker weggewerkt. U leest het lieve lezers de zijlijn is fair als altijd. Uit volle borst laten wij onze steun blijken. Want daar is de zijlijn ook voor: eerlijk, maar we staan altijd achter onze meiden.

Imaan gaat ervoor maar kan helaas de 2-1 niet voorkomen. Manaar duikt in de goede hoek, maar mist hem op een haar na. Lichte frustraties bij coach Erik die ook voelt dat het net niet lukt vandaag. Klein beetje mazzel hebben we ook lieve lezers want Vught mist menig kans met dank aan de paal en de lat. Laura loopt in een mooie lijn met Imaan aan haar zij. Bo van E krijgt hem in de voeten, Julia haalt uit, maar de keepster haalt de bal netjes van de lijn. Oeeehhhh was het te horen geluid.

Nikki op Valerie op Imaan op Jasmijn…. net niet, maar wel een corner. Helaas gaat deze naast. Dan loopt Jasmijn voor de keepster, zou het dan nu ….. maar de scheids fluit af want een speelster van Zwaluw kreeg de bal een moment eerder tegen het hoofd en bleef stil staan. Een twijfel bij de zijlijn dat hij net nu, nu wij een grote kans hadden, affluit. Maar goed laten we zeggen, net niet. Zwaluw breekt uit en hen valt een corner ten deel. Manaar stompt deze uit de goal, maar in een rebound valt hij dan toch de 3-1. En zo eindigt deze wedstrijd. Een wedstrijd van “net niet”

Koppen omhoog lieve dames, op naar volgende week waar op 9 april VV Trinitas thuis om 08:45 uur op ons wacht. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Wij zijn en blijven trots op jullie!




Auteur: Margharita