O12-2 walst over Emplina heen

Vandaag een beker uitwedstrijd bij Emplina Verzamelen en met toeschouwers op naar de tweede wedstrijd. Aangekomen even zoeken welke kleedkamer en veld waarna de kinderen kunnen gaan warm lopen.Precies 10.00 fluit de scheids voor het begin en odc staat goed opgesteld. Het loopt als een trein die goed gesmeerd is want de ballen worden goed overgespeeld en het is een lust voor het oog om te zien als trainers en toeschouwers als je voor odc bent. Binnen 5 minuten is het dan ook al 0-2 met beide goals voor Jean en lijkt er nu al geen vuiltje aan de lucht. Nog voor het eerste kwart klaar is maakt Niels de 0-3, 0-4 en de 0-5. Vlak voor het rust signaal maakt Jaydion de 0-6 en is de wedstrijd al gespeeld. Het tweede kwart krijgen de centrale spelers een belangrijke rol om zelf te gaan coachen. Hier valt voor dit team nog resultaat te boeken want te zien is dat dit nog niet helemaal lekker loopt. Wel een goal nog van Niels in de 26ste minuut om vlak voor het rustsignaal de 0-7 binnen te knallen. In de rust wordt er even besproken wat er ondanks de score nog verbetert kan worden. Wat positiewisselingen wat ook voor de kids wennen is. Hiermee leren ze wel wat een ander moet doen op die plek. Vlak na rust is het taha die de 0-8 maakt. Nog geen minuut later schuift jens met een diagonaal schot de 0-9 binnen. Odc lijkt weer vleugels te krijgen want in het derde kwart maakt binnen 4 minuten Jaydion de 0-10, de 0-11 en de 0-12. Niet veel later maakt Caelen de 0-13 en de 0-14. Even later is er weer een technische pauze van 2 minuten. De kinderen lijken een beetje losser te worden en wat speelser. Even proberen om de spitsen te laten verdedigen en de verdedigers in de spits te zetten. In het laatste kwart is het wel zoeken op deze manier voor iedereen maar Jaydion maakt nog wel de 0-15. Na een uur voetballen is het dan einde wedstrijd en kunnen de penalty’s nog genomen worden. Lekker douchen en dan fris het weekend in voor de spelers. Volgende week thuis tegen scg om 10.15 uur.

Auteur: Emiel