ODC 100: Voetbalplaatjes sparen!

Beste spelers, ouders en ODC-supporters,

We zijn verheugd jullie te informeren over een initiatief dat we binnen onze vereniging gaan lanceren in het kader van ons 100 jarig bestaan: het sparen van voetbalplaatjes! Dit doen we, net als bij vorige edities, in samenwerking met Albert Heijn Boxtel.

Vanaf oktober 2024 zullen we starten met het uitgeven van unieke voetbalplaatjes met afbeeldingen van al onze spelers, trainers en vrijwilligers (in de nieuwe team samenstelling). Dit wordt een fantastische manier om onze vereniging te promoten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Om ervoor te zorgen dat alles volgens de regels verloopt en in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), hebben we jullie goedkeuring nodig. De AVG is een wet die de privacy van individuen beschermt en daarom moeten we toestemming krijgen om persoonlijke gegevens, zoals namen en foto's, te gebruiken voor dit project.
Zonder toestemming mogen we je plaatje niet in het boek zetten!

Om deel te nemen aan het voetbalplaatjesproject, vragen we daarom alle spelers en/of hun ouders/verzorgers om een toestemmingsformulier in te vullen en in te leveren bij ODC. Dit formulier zal binnenkort beschikbaar zijn via onze website en/of per e-mail worden verspreid.
Heel belangrijk is het doorgeven of controleren van het juiste mailadres.
We gaan de mailadressen gebruiken zoals deze bij Sportlink staan geregistreerd.
Krijg je nu al regelmatig mail van ODC hoef je niks te doen.
Krijg je dit niet of wil je een ander mailadres doorgeven vragen we je een mailtje te sturen aan voetbalplaatjes@odcvoetbal.nl.
Vergeet je naam en huidig elftal niet te vermelden

We kijken ernaar uit om dit opwindende avontuur met jullie allemaal aan te gaan en bedanken jullie bij voorbaat voor jullie medewerking en enthousiasme.

Wordt vervolgd!

Met sportieve groet,

Peter Verhoeven
Commissie AH voetbalplaatjes
Voetbalvereniging ODC




Auteur: Peter Verhoeven