ODC JO10-1 Kampioen! Op naar de hoofdklasse!!!!


De laatste wedstrijd van de competitie, en wat voor één. Na 5 overwinningen en 1 verliespartij moesten wij thuis strijden tegen het nog ongeslagen Bladella, (5 overwinningen en 1 gelijkspel) het werd een heus spektakelstuk.

De fanatieke en trouwe aanhang was natuurlijk weer van de partij. Zelfs werden er extra maatregelingen genomen om extra troepen te regelen in de vorm van opa's, oma's, buren, en zussen en daarbij te voorzien van luidruchtige materialen om zo ons mooi teamke een extra duwtje in de rug te geven.

De spanning leek mee te vallen in de kleedkamer en de sfeer wat zoals gewoonlijk top. Tijdens de wedstrijd gaven onze krijgers nog 1 keer wat ze in ze hadden, om zo voor het eerst naar de hoofdklasse te promoveren.

Na fantastische aanvallen en vanouds bikkelen trokken we na een zinderend slot en OP ZIJN DUITS in de laatste minuut de overwinning binnen na een schitterende aanval.

Na het laatste fluitsignaal kwam de vreugde bij dit geweldig teamke goed los. Als een waar collectief hebben jullie gekregen wat jij eindelijk verdienden.

Jullie hebben kei hard gewerkt en laten dit ook tijdens trainingen zien. Wij als trainers zijn kei trots op jullie, en hopelijk laten wij zien dat de promotie naar de hoofdklasse dik en dik verdiend is.

Op naar de hoofdklasse!

Geniet ervan.

De trainers!10 1a 10 1b 10 1c

Auteur: Jeffrey