ODC JO12-2 WINT KAMPIOENSCHAP NA OVERWINNIG DIRECTE CONCURRENT

‘Wij waren beter en wisten elkaar goed te vinden op het veld’

Een strijd der titanen, zo kan de kampioenswedstrijd van JO12-2 van ODC met recht genoemd worden. De mannen van de Boxtelse voetbalclub namen het op tegen directe concurrent Jong Brabant uit Berkel-Enschot. Na een spannende pot wist ODC een 2-0 overwinning én het kampioenschap uit het vuur te slepen.

Ongeslagen kampioen worden. Het is niet elk team gegeven. Maar de voetballers van JO12-2 deden het. Want naast de zwaarbevochten overwinning op Jong Brabant, wonnen de tricolores van VOAB, Audacia GSBW, FC Tilburg, ZIGO énVV Trinitas Oisterwijk.

Een huldiging was na afloop van de wedstrijd dan ook niet meer dan terecht. Naast een schaal, kregen de voetballers een medaille van jeugdvoorzitter Jeroen Hertog, Daarna bouwde het team een feestje in de kantine van Sportpark Wagenaars. Met frietjes en kinderchampagne.

,,Wij waren beter aan de bal en wisten elkaar goed te vinden op het veld”, analyseerde voetballer Jasper na afloop van de gewonnen partij. Teamgenoot Sem vulde aan: ,,het spel ging de hele wedstrijd op en neer. We hadden een paar grote kansen maar die werden niet goed afgemaakt. In de tweede helft scoorde Lasse een wereldgoal in de kruising en ook Yusuf maakte een mooi doelpunt.”



A44e679e a23d 4330 b831 0ef322f79177 IMG 5963 Image1 4

Auteur: Linda van de Wiel