ODC JO14-1 winnaar Jeugdtoernooi De Valk

Toernooiwinst pluim op goed seizoen!

Een zonnig sportpark "Het Valkennest" in Valkenswaard, thuisbasis van gerenommeerde voetbalvereniging De Valk, was het decor voor een goed opgezet jeugdtoernooi voor meerdere leeftijdklasses. ODC werd vertegenwoordigd door de talentvolle JO14-1 die dit toernooi aangrepen om de wrange nasmaak van het mislopen van het kampioenschap in de hoofdklasse te proberen weg te spoelen.

Een week eerder kwam ODC slechts een doelpunt te kort om zichzelf te kronen als kampioen in de hoofdklasse fase drie. In een spannende competitie was het SV de Braak wat met het kampioenschap aan de haal ging nadat ODC een 0-3 achterstand had weggepoetst tegen Blauw-Geel'38 en gezien het wedstrijd beeld had kunnen winnen, maar zichzelf niet beloonde voor het attractieve en aanvallende spel gedurende het seizoen.

Het toernooi bij De Valk betrof een poule van 5 teams, allen van een prima niveau.

Uitslagen:

ODC - Tivoli 3-0

ODC - DESM 2-1

ODC - Hessle Sporting Hull UK 2-1

ODC - SV Brandevoort 2-1

Aldus werd dit prima verlopen toernooi met een internationaal tintje afgesloten met een ongeslagen eerste plaats!

Na de prijsuitreiking was het team unaniem in de beslissing om de beker te overhandigen aan de scheidend trainer Jos van Pinxteren, als dank voor zijn jarenlange inzet voor het team. Jos, bedankt!