ODC JO9-1 is ongeslagen kampioen!!!!!

De laatste wedstrijd van de 1e competitie van het seizoen mochten onze sterspelers uit naar het 20 km verder liggende SBC in Son en Breugel, waar we aan een gelijk spel genoeg hadden om het kampioenschap verdiend binnen te halen.

Aan fans had ODC geen klagen, de altijd aanwezige, gezellige maar ook fanatieke aanhang hadden zelfs extra fans/troepen meegenomen om ons geweldige teamke te supporteren.

De gespannen kopjes in de kleedkamer was meer dan normaal, maar eenmaal de kicksen aangetrokken streden onze strijders (zoals altijd) voor het kampioenschap.

Zelfs na achterstand gaven we niet op. Door hard werken en goed blijven overspelen met fantastisch voetbal door het toezien van juichende supporters sloten we eindelijk de wedstrijd af met een 1-9 overwinning.

Na het laatste fluitsignaal kwam de vreugde bij dit geweldig team. KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN!!!

Als trainers zijn wij super trots op jullie en elke training is een feestje (als jullie luisteren). Jullie zijn flink vooruit gegaan individueel maar vooral als team. Blijf overspelen en blijf vooral hard werken dan kan dit geweldig team fantastisch voetballen.

Nu op naar de 1e klasse!

Geniet ervan.
De trainers!



Image0 2 Image1 1

Auteur: Jeffrey