ODC vindt coaches/trainers JO19-3

Na een lange en tijdrovende zoektocht is ODC erin geslaagd twee coaches/trainers te vinden voor de voetballers van JO19-3. Een oproep op onze website en op sociale media, gecombineerd met de actieve inzet van enkele ouders, heeft ertoe geleid dat John van Uden en Alfons Bolsius zich bij ODC hebben gemeld.

Na een eerste kennismakingsgesprek hebben John en Alfons zich vorige week zaterdag aan het team voorgesteld en meteen de coaching en begeleiding op zich genomen. Jammer genoeg ging de wedstrijd tegen Haarsteeg nipt verloren. Ook de trainingen van JO19-3 zijn deze week ondersteund door het duo.

John van Uden heeft veel voetbalervaring opgedaan bij meerdere clubs in de regio, waaronder Boxtel, Avanti en Rhode. Alfons Bolsius was in het verleden jarenlang actief voor ODC en heeft JO19-3 dit seizoen al enkele keren ondersteund, onder meer als assistent-scheidsrechter. Beiden zijn enthousiast aan de slag gegaan bij hun nieuwe team.

ODC is blij met de komst van John en Alfons en wenst hen, samen met alle voetballers van JO19-3, een leuk en sportief succesvol seizoen. (Tekst: Marc Cleutjens, coördinator JO19).




Auteur: Marc Cleutjens