ODC Zondag 2 pakt 3e periodetitel

Het team onder leiding van Ad Timmermans en Marcel Poirters heeft op de laatste speeldag van de competitie promotiewedstrijden afgedwongen voor een plek in de reserve Hoofdklasse.

ODC begon vandaag tegen SBC wat stroef aan de wedstrijd. Binnen het kwartier stond het 0-2 voor SBC. Het team stelde orde op zaken en voor de rust werd de achterstand nog omgebogen tot een 4-2 voorsprong. In de 2e helft vielen er nog maar weinig kansen te noteren en veranderde de stand niet meer.

Met deze overwinning is ODC 3e geworden in de laatste periode van de competitie. Een prima resultaat van deze jonge ploeg. Trinitas is kampioen en promoveert daardoor automatisch en de nummer 2 van de laatste periode, Zwaluw VFC, had al een periodetitel in bezit.

ODC 2 gaat het komende zondag 4 juni opnemen tegen RKDVC 2. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van RKDVC en begint om 11:00.

Auteur: René van Esch