ODC zwaait Jeanne Manders uit

In aanwezigheid van een groot aantal clubvrijwilligers heeft ODC vrijdagavond 13 mei in sportpark Wagenaars afscheid genomen van Jeanne Manders. Na ruim 25 jaar trouwe dienst is Jeanne gestopt met haar werkzaamheden in De Boemerang, de kantine van het ‘andere’ ODC-sportpark: Molenwijk. ‘Je hebt onze club 25 jaar ondersteund. Dat verdient een dik applaus’, sprak voorzitter Walter van der Linden.

ODC wilde Jeanne bij het afscheid van haar vele werkzaamheden in het zonnetje zetten en koos volgens Van der Linden voor de altijd gezellige vrijwilligersborrel. Die kon vrijdag 13 mei na twee coronajaren eindelijk weer gehouden kon worden en stond in het teken van de huldiging van bijna 30 vrijwilligers. ‘Jeanne heeft 25 jaar lang onmisbare ondersteuning geboden in kantine De Boemerang en we gaan je inzet zeker missen’, zei de voorzitter.

Een kleine rekensom leert dat Jeanne in 25 jaar zo’n 1.000 weken actief is geweest voor de club. ‘Als je die som verder uitwerkt, kom je tot de slotsom dat Jeanne 20.000 broodjes heeft gesmeerd, 15.000 frikadellen heeft gebakken en 25.000 frietjes heeft geserveerd. Dat zijn 6.000 kilozakken patat van de groothandel’, ging de voorzitter verder. Hij verraste Jeanne met een bloemetje en een dinerbon van restaurant Cis.

De aanwezige vrijwilligers trakteerden Jeanne op het terras van kantine ’t Neije Heike op een welverdiend applaus. (Tekst en foto’s: Marc Cleutjens).



ODC jubilarissen 2021 2022 7 ODC jubilarissen 2021 2022 9

Auteur: Marc Cleutjens