(Periode)kampioenuh!

De voetbaljaargang 2021-2022 is amper twee maanden bezig, maar de eerste platte kar bij ODC is gesignaleerd. Zaterdag 16 oktober beet JO11-2 het spits af van een hopelijk succesvolle voetbaljaargang. Wat er gebeurde? Een zeer luidruchtige zegetocht richting sportpark Wagenaars. ‘Wie wij zijn? Periodekampioenuh!’, brulden de uitgelaten voetballers.

JO11-2 staat onder leiding van het succesvolle coachtrio ‘M3’: Merijn, Mats en Milan. Zaterdagochtend stond de allesbeslissende thuiswedstrijd tegen Haarsteeg op het programma. Altijd lastig… Na een riante 6-0 overwinning stond vast dat het team de eerste periodetitel had veroverd en de champagne 0.0 ontkurkt kon worden.

Reden ook voor een vet feestje in kantine ’t Neij Heike - met frietjes! - en, warempel, ook de platte kar werd van stal gehaald. Luid toeterend maakten de mannen van JO11-2 hun entree in sportpark Wagenaars.

Captain van dienst Pim P., doelman Djoes en voetballers Alan, Finn, Gijs, Tibo, Luuk, Brent, Ibrahim, Pim S. en Sander poseerden gewillig voor de fotograaf van dienst. En renden daarna op topsnelheid richting snacks. Om 11.07 uur. Het bleef nog lang onrustig… (Tekst en foto: Marc Cleutjens).



Periodekampioen ODC JO11 2

Auteur: Marc Cleutjens