Petje af!

Afgelopen week zijn de jeugdteams weer volle bak aan de gang op het trainingsveld. Gelukkig maar, dat was het algehele gevoel. Bij spelers die vol goede moed het veld betraden, bij trainers die eindelijk weer aan de gang mochten en bij de ouders die hun kroost graag weer vol in de actie zagen.

We hebben het met een paar kleine aanpassingen snel voor elkaar gekregen dat we volgens de regels aan de slag konden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van ieders verantwoordelijkheid in deze situatie. Kinderen die geduldig wachten tot ze het veld op mogen, trainers die geduldig wachten op de trainingsspullen en ouders die op gepaste afstand buiten de poort wachten tot de training voorbij is. We hebben nog een paar bruikbare tips gekregen over zaken die we nog iets anders kunnen doen, verder liep het op rolletjes!

Met andere woorden, petje af voor de spelers, de trainers en de ouders! Laten we de laatste weken van het seizoen samen genieten van de mogelijkheden binnen de beperkingen.
Auteur: Jeroen Hertog