Ruim 130 lachende kindergezichten op afsluitende Ducky Day

Afgelopen zaterdag was de seizoenafsluiting voor de jongste jeugd tm O13 (inclusief de kidsclub), traditiegetrouw in de vorm van Ducky Day. Waar we in de afgelopen jaren om de bekende redenen Ducky’s verjaardag moesten missen was iedereen weer vol enthousiasme aanwezig.

Vanaf een uur of negen werd in verschillende samenstellingen en teams gestreden om de overwinning tijdens de voetbalwedstrijden en verschillende spellen, en natuurlijk misschien wel het belangrijkste de ODC Penaltybokaal! Ook traditiegetrouw was Robbie Roelofs, onze enige echte eigenste penaltykiller de te kloppen man. Zijn fantastische optreden tegen SV Budel was niet meer dan een opwarmertje voor deze strijd, waarbij uiteindelijk ruim 400 strafschoppen op hem afgevuurd werden.

De bokaal met de grote oren, waar kinderen de hele dag verlekkerd naar keken werd uiteindelijk gewonnen door de koelste kikker van allemaal, Deen van Schaaijk die in de finaleronde Robbie drie keer de gang naar het moest laten maken.

Het was een heerlijk dag voor de kids die er vol enthousiasme van hebben genoten en die op sublieme wijze was georganiseerd door de organisatie, waarvoor bij deze nogmaals een groot compliment en heel veel dank.

Afsluitend wil ik namens ODC nog heel graag een oproep doen aan enthousiast geworden ouders van deze dag, we hebben heel veel behoefte aan vrijwilligers die het mogelijk maken om die lach een hele dag op het gezicht van de kinderen te kunnen toveren. Meld je aan om volgend seizoen ook deel te kunnen nemen in de organisatie daar worden de kinderen blij van, en wij allemaal ook 😊
Auteur: Jeroen Hertog