Seizoen afsluiting ODC-jeugd.

Op 12 december was het zover. De allerlaatste voetbalactiviteit van het jaar voor de Mini's, JO8 en JO9. Hoe kun je het beste de winterstop inluiden? …...Zo dus:

Om 10.00 uur stonden er een heleboel enthousiaste kinderen rond de middencirkel te trappelen om tot 11.30 uur los te kunnen gaan. Met ruim 60 voetbalkanjers hebben we verschillende voetbalspellen gedaan. Uiteraard werden er partijtjes gespeeld, penalty's genomen maar dat was niet alles. We hadden ook Jeu de bal (Jeu de boules maar dan in voetbal stijl), voetbal-kegelen en vier-op-een-rij en vooral heel veel lol.

Halverwege hadden we een ranja pauze en na afloop heerlijke warme chocolademelk en een chocolade kerstkransje.

Als we de reacties van alle kinderen nagaan, dan was het een super geslaagde ochtend! Er was naast een hoop plezier ook de nodige fanatieke kreten en gejuich te horen, wanneer een actie lukte of er een spel gewonnen werd. “Jammer dat we nu een paar weken niet kunnen voetballen”, aldus een van de spelers.

Kortom een geweldige afsluiting van een vreemd voetbalseizoen. Hopelijk kunnen we na de winterstop er weer volop tegenaan!Afsluit01 Afsluit02 Afsluit03 Afsluit04

Auteur: Abbey