Sneltrein JO12-2 dendert door

Eerste competitie Wedstrijd thuis tegen CHC uit den Bosch voor de jo12-2. Precies om 10.15 fluit de scheids voor het begin en kan odc gaan proberen de 3 punten in de zak te steken. Het spel golft de eerste 10 minuten op en neer maar odc laat chc niet in de buurt komen van de keeper jay. Odc speelt slordig en gehaast waardoor de ballen niet goed aankomen. Na 11 minuten is het dan toch odc wat scoort en taha zet de 1-0 op het bord. Na de goal gaat het slordig spelen verder tot aan de rust van 15min. In de pauze spreekt de trainer de spelers toe dat ze makkelijk moeten spelen en elkaar moeten helpen. Het kwartje lijkt te vallen want na de korte rust speelt odc makkelijk en geven ze elkaar de ruimte en komen de ballen makkelijk aan. Door 4! Goals van jaydion in de 16de, 18de, 19de en 26ste minuut staat odc voor met 5-0 tijdens het rustsignaal. Helaas begint het wat te regenen en besluiten de trainers met de scheids om de pauze in te korten tot een 7-8 minuten. Na de pauze begint de tweede helft en gaat odc verder met mooi spel. Vlak na rust is het Niels die aanlegt en de 6-0 maakt voor odc. Direct na de aftrap komt odc weer in balbezit en scoort odc opnieuw maar nu door taha en is het 7-0. Odc zit op rozen en er lijkt wederom geen vuiltje aan de lucht. Nog voor het einde van het 3de kwart wordt het 9-0 door jaydion in de 39ste minuut en wederom taha in de 41ste minuut. Ze peppen elkaar op om de dubbele cijfers te halen. Dit gebeurt niet meer in het derde kwart maar er is nog een kwartier te gaan dus dat moet haalbaar zijn met het spel zoals ze spelen momenteel. Even 2 minuten naar de kant en dan kan het laatste kwart beginnen. Ze roepen elkaar op om samen te werken zodat er meerdere verschillende doelpuntenmakers kunnen komen. Al snel komt jaydion voor de goal en prikt de 10-0 binnen. Door mooi elkaar goals te gunnen maken jens, Niels, jean in 7 minuten tijd de 11de ,12de, 13de goal. Met nog een minuut te gaan stormen ze naar voor en krijgt vlak voor het eindsignaal noud de kans en die maakt ook nog een goal en zet de 14-0 op het bord. Aftrappen hoeft niet meer want de scheids fluit direct af voor het einde van de wedstrijd en zo eindigt de eerste competitie wedstrijd in een ruime overwinning voor jo12-2.

Auteur: Emiel